Ενδιαφέρον για έναν στη Ν. Φιλαδέλφεια

10/02/2017 19:58540Α1 volley league Γυναικών 2016/2017 Ηλιούπολη
Ετικέτες: ΑΕΚηλιούποληΑ1 γυναικών
be a maverick

Μονόπλευρο ενδιαφέρον έχει η αναμέτρηση του Σαββάτου 11/02 στο σχολικό γυμναστήριο Νέας Φιλαδέλφειας, όπου η ουραγός ΑΕΚ φιλοξενεί την Ηλιούπολη (18:30, Διαιτητές: Μεταξά, Τοψιδέλης). Από πλευράς «κιτρινόμαυρων», ο Γιώργος Σαμαράς έχει προσδοκίες για μία καλή εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα που χαρακτηρίζει «στα μέτρα μας», διαθέτοντας και όλες τις παίκτριές του στη διάθεσή του.

Αντίθετα, η Δήμητρα Λυκογιάννη δεν υπολογίζει την Άννα Σπανού, η οποία αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις, ωστόσο θα βρίσκεται στην αποστολή. Στόχος της Ηλιούπολης είναι να βάλει και άλλη απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Για την αυριανή συνάντηση, ο Γ. Σαμαράς δήλωσε: «Μετά από μια σειρά δύσκολων αγώνων υποδεχόμαστε έναν αντίπαλο που πιστεύω ότι είναι στα μέτρα μας. Εμείς θα συνεχίσουμε τις εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων κι είμαι σίγουρος ότι θα προκύψει ένας αμφίρροπος αγώνες».

Η Δ. Λυκογιάννη από την πλευρά της επισήμανε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η ΑΕΚ είναι σε καλή κατάσταση, το ίδιο ισχύει και για τη δική μας ομάδα, αλλά πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να βαδίσουμε με μεγαλύτερη σιγουριά στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος».

 


Σχετικά Άρθρα