΄Εμειναν ικανοποιημένοι Αγγελόπουλος-Αρσενιάδης

08/02/2017 22:13793ΑΟΠ Κηφισιάς Κύπελλο Ελλάδας Κύπελο Ελλάδας Ανδρών
Vaat
Ετικέτες: ΚηφισιάΕΑΠΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ
be a maverick

Ικανοποίηση επικράτησε και στα δύο στρατόπεδα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών ανάμεσα στην «οικοδέσποινα» ΕΑ Πατρών και τον ΑΟΠ Κηφισιάς. Τόσο ο προπονητής των Πατρινών, Άρης Αγγελόπουλος, όσο και ο ομόλογός του της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, στάθηκαν στα κέρδη από τη συνάντηση στην Πάτρα, που βρήκε νικήτρια την εκπρόσωπο της Volleyleague ομάδα των βορείων προαστίων.

Ο Άρης Αγγελόπουλος, τεχνικός της ΕΑΠ, που αγωνίζεται στην Α2, δήλωσε στο σάιτ της ΕΟΠΕ: «Πετύχαμε το πρώτο μας στόχο που ήταν να πάρουμε γεύση από Volleyleague και αξίζουν μπράβο σε όλους. Η Κηφισιά έδειξε πως είναι πολύ δυνατή ομάδα, μας έσπρωξε και εμάς για να παίξουμε γρήγορο βολει και πιστεύω πως δείξαμε καλά στοιχεία. Πλέον στρέφουν την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και το ντέρμπι με την Ολυμπιάδα».

Από την πλευρά του, ο Κωστας Αρσενιάδης υπογράμμισε: «Κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε τη νίκη. Ηταν παιχνίδι που ήθελε προσοχή, απέναντι σε μια μαχητική ομάδα και σε ένα σετ δεν παίξαμε, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και φτάσαμε στη νίκη. Μπράβο στους παίκτες της ΕΑΠ, είχαν ενέργεια και το μέλλον τους ανήκει».

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα