Ελένη Ζέτου: «Πρότυπο οι ακαδημίες του Άρη»

03/04/2018 19:26692Άρης
Ετικέτες: Μπιλιάνα ΓκλιγκόροβιτςΕλένη Ζέτου
be a maverick

Η Ελένη Ζέτου, μία από τις κορυφαίες αθλήτριες που έχουν αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος, βρέθηκε το Σάββατο 31/3 στο κλειστό της Πυλαίας για να βραβεύσει την MVP της 20ης αγωνιστικής, την πασαδόρο του Άρη Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς.

Η Ελένη Ζέτου μίλησε στο volleyball.gr και εξήρε την ομάδα του Άρη για την δουλειά που κάνει στις ακαδημίες του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται στον σύλλογο ΔΕΚΑ του Ευόσμου, στον οποίο έχει τον ρόλο της Τεχνικού Συμβούλου μαζί με την Μαρία Γαβαλά.

«Χάρηκα πολύ που είδα στον Άρη αθλήτριες του συλλόγου να αγωνίζονται στην γυναικεία ομάδα. Εκτός από τις ξένες, οι υπόλοιπες αθλήτριες είναι από τις ακαδημίες του. Επενδύει στις ακαδημίες του και είναι πρότυπο για άλλα σωματεία. Δεν κατέκτησε τυχαία δύο συνεχόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στις νεάνιδες. Γίνεται σωστή και μεθοδική δουλειά».

Πλέον, η ίδια μαζί με την φίλη της και πρώην αθλήτρια Μαρία Γαβαλά, έχουν την ευθύνη των ακαδημίων του συλλόγου ΔΕΚΑ στον Εύοσμο.

«Είμαι καθηγήτρια στο Δημοκρίτειο με ειδικότητα βολεϊ και προσπαθώ να δώσω ότι μπορώ, από γνώσεις και εμπειρίες στα νέα παιδιά. Είμαι και Τεχνική Σύμβουλός σε έναν νέο σύλλογο το ΔΕΚΑ μαζί με την Μαρία Γαβαλά και γίνεται καλή και οργανωμένη δουλειά. Ξεκινήσαμε με μικρά παιδιά στις ακαδημίες και για πρώτη φορά φέτος δημιουργήθηκε τμήμα παγκορασίδων  και κορασίδων. Στόχος ο δικός μου και της Μαρίας είναι πρώτα να αγαπήσουν τον αθλητισμό και το βόλεϊ και μετά να γίνουν πρωταθλητές. Πρώτα πρέπει να γίνουν σωστοί άνθρωποι και μετά καλοί αθλητές».

Φωτογραφία: Ευθυμία Σκορδίλη


Σχετικά Άρθρα