Ελένη Μεμετζή στο inAEK.gr: «Η ομάδα είναι έτοιμη, είμαι απόλυτα ευχαριστημένη!»

14/10/2018 22:55516Α.Ε.Κ.
Ετικέτες: AEKΕλένη Μεμετζή
tatoo

Η προπονήτρια της ΑΕΚ Ελένη Μεμετζή, μίλησε στο inAEK.gr μετά το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας πριν το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Στο φιλικό η Ένωση επικράτησε με 4-0 σετ της Κορίνθου.

Αναλυτικά:

Η ομάδα είναι έτοιμη για τα επίσημα παιχνίδια που ακολουθούν;
«Ναι έχουμε κάνει δύο μήνες προετοιμασία. Οι κοπέλες δεν ξέραν το παιχνίδι των συμπαικτριών τους ή κάποια βασικά, το πως πρέπει να συρθούμε μέσα στο χώρο. Σε αυτούς τους δύο μήνες, μετά από αρκετά φιλικά, βρήκαμε τον χρόνο να διορθώσουμε τα λάθη μας και το σημερινό αποτέλεσμα με αφήνει απόλυτα ευχαριστημένη και ικανοποιημένη για την προσπάθεια των αθλητριών.»

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι με την Άρτεμις Κορυδαλλού;
«Και σαν αθλήτρια αλλά και σαν προπονήτρια, πάντα έβλεπα-βλέπω το επόμενο παιχνίδι του Σαββάτο και όχι το επόμενο ή ένα απ’ τα επόμενα. Η Άρτεμις Κορυδαλλού είναι μία δύσκολη ομάδα με δύσκολη έδρα και αυτό θα πω στις κοπέλες την Δευτέρα στην προπόνηση. Γι΄αυτό και χρειάζεται πολύ προσοχή.»

Τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα για να εκπληρώσει τον στόχο της ανόδου;
«Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Πρέπει να βλέπουμε κάθε Σάββατο το παιχνίδι που έρχεται για να το κάνουμε ευκολότερο μέσα στο παρκέ. Το κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.»

Υπάρχουν κάποια στοιχεία του παιχνιδιού της ομάδας που είδατε στα φιλικά τα οποία χρειάζονται βελτίωση;
«Μέσα από τις προπονήσεις και από τα φιλικά αλλά και τα παιχνίδια που έρχονται, προσπαθούμε να εντοπίζουμε τα λάθη και να τα βελτιώνουμε. Πάντως οι κοπέλες τα καταφέρνουν μια χαρά και ακούνε στις προπονήσεις, γι’ αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένοι.»
Ένα μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας;
«Τον περιμένουμε τον κόσμο μέσα στην έδρα μας. Θέλουμε να γεμίζει το γήπεδο. Ο κόσμος είναι αυτός που δίνει ώθηση στις αθλήτριες ώστε να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Τους χρειαζόμαστε και ελπίζουμε να γεμίσουν το γήπεδο στην δεύτερη αγωνιστική που παίζουμε εδώ με την ΧΑΝΘ.»
Επιμέλεια: Φρίξος Νικολουλόπουλος

πηγη: inaek.gr 


Σχετικά Άρθρα