Έκοψε την πίτα του ο Α.Ο. Θήρας

H Οικογένεια του ΑΟ Θήρας, υποδέχτηκε τη νέα χρονιά κόβοντας την Πρωτοχρονιάτικη πίτα την Πέμπτη 18 Ιανουάριου.
Διαπιστώνοντας για μια ακόμα φορά πως μεγαλώνει, στηρίζεται και κερδίζει την αγάπη περισσότερων φίλων. Οι αθλήτριές μας, οι Ακαδημίες, το προπονητικό επιτελείο και η Διοίκηση, είχαν τη χαρά να υποδεχτούν τον κόσμο, τις Αρχές του νησιού, αλλά και τους αφοσιωμένους χορηγούς που συμβάλλουν στην πορεία μας προς το όνειρο.
Παρόντες στην Εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας κ. Γιώργος Νομικός, ο Α Αντιδήμαρχος κ. Μάρκος Καφούρος που απηύθυνε χαιρετισμό, όπως και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας που έκανε ειδική μνεία στις Ακαδημίες μας.
Ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη νιώθουμε για την κ. Μαρίνα Πετίνη – Βασαλάκη του “Kamari Gold” που προσέφερε για μια ακόμα το μεγάλο δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί της πίτας (ένα ακριβό, άριστης ποιότητας ρολόι) καθώς και αναμνηστικά για την όλη την ομάδα και το προπονητικό επιτελείο η τυχερή του μεγάλου δώρου ήταν η Αθλήτρια Βασιλική Κοσμίδου (libero) της ευχόμαστε να είναι πατά τυχερή στην ζωή της. 
Μεγάλη χαρά μας ήταν πως μεγάλοι χορηγοί όπως ο κ. Σπύρος Φουστέρης που αδιάλειπτα και γενναιόδωρα, υποστηρίζει τις Ακαδημίες και την αθλητική μας προσπάθεια, καθώς και πολλοί άλλοι, βρέθηκαν και γιόρτασαν μαζί μας. Θερμές είναι οι ευχαριστίες μας και στον κ. Λειβαδαρο από το φούρνο στο Μεγαλοχωρι που πρόθυμα και δωρεάν, προσέφερε τις πίτες για την εκδήλωση.
Η Διοίκηση του ΑΟ Θήρας, προσέφερε 3 τάμπλετ στους μικρούς τυχερούς αθλητές μας καθώς και δύο αγωνιστικές φανέλες με την ελπίδα (και επιδίωξη, από την πλευρά μας) να την φορέσουν σε ευρωπαϊκούς αγώνες.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον οικοδεσπότη Πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ κ. Ελευθέριο Τζούρο, τόσο για την παρουσία, όσο και για την πρόθυμη παραχώρηση του Γυμναστηρίου προκειμένου να γίνει η εκδήλωσή μας.
Όσο για όλους εμάς, σιγουρευόμαστε πως οι αρχές που θέταμε όταν ξεκινούσαμε αυτό το ταξίδι στο όνειρο, υλοποιούνται. Με Ακαδημίες που διδάσκονται γύρω στα 150 παιδιά. Με την Ομάδα να πρωταγωνιστεί στην Α1 του Βόλεϊ Γυναικών, τους φιλάθλους να μας μεταδίδουν τον ενθουσιασμό τους και την Οικογένειά μας να μεγαλώνει.

Το όνειρο συνεχίζεται!.

Εκ Του ΔΣ 
ΑΟ ΘΗΡΑΣ

spot_img

Περισσοτερα

Γκέκοβιτς: «Χαρούμενη που θα συνεργαστώ με προπονητές και αθλήτριες...

Η πρώτη δήλωση της νέας παίκτριας της Σαντορίνης. Μετά τη μετακίνηση της στον Α.Ο Θήρας, η νεαρή ακραία...

Πήρε (και) Γκέκοβιτς ο Α.Ο Θήρας

Ακόμα μια κίνηση για την ομάδα του νησιού. Η νέα προσθήκη για την ομάδα της Σαντορίνης ακούει στο...

Αγγελοπούλου: «Ευχαριστώ την οικογένεια της Σαντορίνης για την εμπιστοσύνη»

Τι δήλωσε η Ελληνίδα διαγώνιος. Η Ειρήνη Αγγελοπούλου παραμένει κάτοικος Σαντορίνης, με την Ελληνίδα διαγώνιο να παραμένει στον...