Εκδήλωση για τα 40 χρόνια ιστορίας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης

Τα 40 χρόνια από την ίδρυση του γιορτάζει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης.

Αναλυτικά:

Στις 26 Δεκεμβρίου, το κλειστό γυμναστήριο Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας θα φιλοξενήσει μια ξεχωριστή εκδήλωση, με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης να γιορτάζει τα 40 χρόνια από την ίδρυση του.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΕΠΠΕ θα τιμήσει το ένδοξο παρελθόν με τους ιδρυτές του Συνδέσμου, τους ανθρώπους που έχουν διατελέσει πρόεδροί του, καθώς και όλους τους Έλληνες ομοσπονδιακούς προπονητές που, με τη συνεχή αφοσίωσή τους, έχουν προσφέρει στην εξέλιξη της προπονητικής και του βόλεϊ στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:30 και αναμένεται να είναι μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις του παρελθόντος, συναισθήματα, αλλά και ανασκόπηση των επιτευγμάτων των Ελλήνων προπονητών κατά τη διάρκεια των τελευταίων 40 ετών. Είναι μια ευκαιρία να ενωθούν όλες οι γενιές προπονητών, δημιουργώντας μία γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της προπονητικής στην Ελλάδα.

Ο ΣΕΠΠΕ προσκαλεί όλους τους φίλους της πετοσφαίρισης, τους παλιούς και νέους προπονητές, τους αθλητές, τους φορείς του αθλητισμού και το ευρύ κοινό να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να μοιραστούν αυτή την ξεχωριστή στιγμή με όλους εκείνους που έχουν συνεισφέρει στην ανάπτυξη του αθλήματος.

spot_img

Περισσοτερα

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ υποψήφιος ευρωβουλευτής

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ η Μαρία Καλουδιώτη είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με...

Το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley είναι γεγονός!

Μία ακόμη πρωτοβουλία για να ανέβει το βόλεϊ στην Ελλάδα! Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί φέτος Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα...

Αθλήτριες της Εθνικής κοριτσιών Κ18 βοηθοί λαμπαδηδρόμοι της Ολυμπιακής...

Το βόλεϊ εκπροσωπήθηκε στις λαμπαδηδρομίες! Αναλυτικά:   Από την Αρχαία Ολυμπία ξεκίνησε η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς...