Ειρήνη Φύτρου: «Η Σαντορίνη ζει και αναπνέει για το βόλεϊ»

Ήταν από τις παίκτριες που κατάφεραν, με κόπο και ιδρώτα, να ανεβάσουν τη σεζόν 2013-2014 τον ΑΟ Θήρας στα σαλόνια της Α1 γυναικών. 

Ο λόγος για την Ειρήνη Φύτρου, η οποία το Σάββατο βρέθηκε, όπως κάνει σε κάθε αγώνα, στο ΔΑΠΠΟΣ για να βραβεύσει την MVP της 11ης αγωνιστικής, Μελίνα Εμμανουηλίδου. «Κατά σύμπτωση η Μελίνα και η Πότοκαρ είναι οι αγαπημένες μου αθλήτριες» λέει στο www.volleyball.gr η πάλαι πότε ακραία του ΑΟ Θήρας. «Δεν χάνω παιχνίδι του ΑΟΘ. Η ομάδα φέτος είναι βελτιωμένη, κυρίως στις ξένες παίκτριες. Πιστεύω ότι θα είμαστε τετράδα» τονίζει με σιγουριά και ξετυλίγει το κουβάρι της ανόδου του ΑΟ Θήρας στην μεγάλη κατηγορία. 

«Η ιστορία ξεκινάει από τον Ήφαιστο. Εκεί παίζαμε βόλεϊ και από εκεί γεννήθηκε ο ΑΟ Θήρας. Είχαμε πολλές δυσκολίες τότε. Παίζαμε στο πρωτάθλημα Κυκλάδων και θυμάμαι ότι πηγαίναμε Σαββατοκύριακο στη Σύρο όπου παίζαμε μέχρι και 3 παιχνίδια. Αργότερα η έλευση της Ελένης (σ.σ. Μεμετζή) ανέβασε τον πήχη των απαιτήσεων. Το γήπεδο γέμιζε σε κάθε παιχνίδι του ΑΟ Θήρας και ο κόσμος δεν έχει σταματήσει από τότε να είναι στο πλευρό της ομάδας. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα φθάναμε σε αυτό το επίπεδο. Το φανταζόμουνα αλλά δεν το πίστευα». 

Η Φύτρου, που πλέον ασχολείται μόνο ερασιτεχνικά με το αγαπημένο της άθλημα, δεν περιμένει τίτλους με τον ΑΟ Θήρας. «Δεν θα έλεγα όχι σε ένα πρωτάθλημα ή σε ένα Κύπελλο αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές γιατί κόντρα σε αυτόν τον Ολυμπιακό νομίζω δεν μπορείς να περιμένεις τίτλους. Εμένα, ειλικρινά, μου αρκεί που κάθε χρόνο παίζουμε σε υψηλό επίπεδο. Στη Σαντορίνη ο κόσμος λατρεύει το βόλεϊ. Η οικονομική ανάπτυξη που έχει το νησί και η στήριξη κάποιων επιφανών ανθρώπων έχουν φθάσει ψηλά τον ΑΟ Θήρας. Όσο υπάρχει αυτή η στήριξη, η ομάδα θα είναι στην ελίτ του αθλήματος στην χώρα μας» ολοκληρώνει τις δηλώσεις της η Ειρήνη Φύτρου.

spot_img

Περισσοτερα

Γκέκοβιτς: «Χαρούμενη που θα συνεργαστώ με προπονητές και αθλήτριες...

Η πρώτη δήλωση της νέας παίκτριας της Σαντορίνης. Μετά τη μετακίνηση της στον Α.Ο Θήρας, η νεαρή ακραία...

Πήρε (και) Γκέκοβιτς ο Α.Ο Θήρας

Ακόμα μια κίνηση για την ομάδα του νησιού. Η νέα προσθήκη για την ομάδα της Σαντορίνης ακούει στο...

Αγγελοπούλου: «Ευχαριστώ την οικογένεια της Σαντορίνης για την εμπιστοσύνη»

Τι δήλωσε η Ελληνίδα διαγώνιος. Η Ειρήνη Αγγελοπούλου παραμένει κάτοικος Σαντορίνης, με την Ελληνίδα διαγώνιο να παραμένει στον...