Ειδικές αποστολές – είμαστε ''ανίκανοι'' άρα πετύχαμε!

23/09/2019 21:51898Απόψεις
Ετικέτες:
tatoo

Υπάρχουν δύο ειδών ανθρώπων αυτοί που θέλουν τον πήχη χαμηλά ώστε να τον περνάνε με σιγουριά κάθε φορά και αυτοί που βάζουν τον πήχη ψηλά και προσπαθούν για αυτό που οι πρώτοι ονομάζουν ακατόρθωτο! 

Δεν θα μιλήσω καθόλου για την Εθνική αντρών γιατί δεν παρακολουθώ από τόσο κοντά το αντρικό βόλεϊ και δεν θέλω να γράψω την άποψη μου!
Παρακολουθώ από αρκετά κοντά το γυναικείο βόλεϊ  και δεν μου αρέσει όταν κονταίνουν μια προσπάθεια.
 Τα τελευταία χρόνια έχουμε μια εξαιρετική φουρνιά αθλητριών που θα πραγματικά πρέπει να μας κάνει περήφανους σαν ανθρώπους του χώρου!
Πετύχαμε την είσοδο μας στο Ευρωπαϊκό που έγινε για πρώτη φορά με 24 ομάδες.

Καταφέραμε στον δυσκολότερο όμιλο να πετύχουμε δύο νίκες και να μπούμε στις 16 καλύτερες ομάδες, ως εδώ όλα καλά.  

Το ερώτημα είναι θα μπορούσαμε να πάμε ακόμα καλύτερα? 
Αναμφίβολα ΝΑΙ!

Έχουμε ένα δυναμικό που δεν το αξιοποιήσαμε ενώ καταφέραμε να μην πάρουμε το μέγιστο από  άλλες αθλήτριες γιατί δεν αντιμετωπίστηκε σοβαρά αυτή η Εθνική ομάδα! 
Δεν σεβάστηκαν όλοι το εθνόσημο που φορούσανε, δεν εμπνεύσανε μια ολόκληρη ομάδα αλλά φρόντισαν να ''τσαλακώσουν'' το ηθικό αθλητριών μόνο για να δείξουν ποιος κάνει κουμάντο! 


Αφήσανε στην Ελλάδα αθλήτριες που έπρεπε να ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή ενώ άλλες που πήραν μαζί αντί να τις εμψυχώσουν και να πάρουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, τις υποτιμούσαν και δημιουργούσαν αρνητικό κλίμα απέναντι τους, μόνο και μόνο για να δικαιωθούν οι επιλογές του Ναράνχο.
Το γυναικείο βόλεϊ είναι ένα άθλημα που η ψυχολογία παίζει κύριο λόγο και δεν χρησιμοποιήθηκε με θετικό πρόσημο.

Δυστυχώς   κύριοι ο Ναράνχο μπορεί να πέτυχε τους προσωπικούς του στόχους αλλά η Εθνική απέτυχε γιατί τα κορίτσια και όλοι εμείς που παρακολουθούμε από κοντά την προσπάθεια πιστεύαμε και θέλαμε ακόμα καλύτερη πορεία! 

Δεν θα μπώ στην διαδικασία να μιλήσω γιατί πήρε μαζί του τραυματισμένη αθλήτρια που δεν μπορούσε να βοηθήσει  την Εθνική ομάδα, ούτε θα σταθώ στον τραυματισμό της Κατερίνας Γιώτα που μας στοίχησε  αγωνιστικά!

Όσο για το αν θα ανανεώσει, τους ενημερώνουμε ότι έχει ανανεώσει από το Καλοκαίρι και απομένει το τυπικό της απόφασης, στο διοικητικό συμβούλιο. 

Διαβάστε ΕΔΩ

Βλέπετε αυτοί που διοικούν δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν την χρονιά αποτυχημένη αφού αφελώς θεωρούν ότι θα χαρακτηριστούν και οι ίδιοι αποτυχημένοι!   

Όσο για τον φίλο δημοσιογράφο που γράφει αυτό:  ''αυτοί που συγκυριακά είναι κοντά στην ΕΟΠΕ και αυτοί που είναι μακριά'' καλό είναι όποιος το επικαλείται (άρα το πιστεύει) να αναφέρει που βάζει τον εαυτό του! 
Γιατί εμείς προσωπικά δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν απλά δεν μπορούμε και δεν δεχόμαστε να τα βάζουμε όλα κάτω από το χαλί!
Καλό σας βράδυ! 

Στάθης Νικολούζος 

 


Σχετικά Άρθρα