Είδε από κοντά το «μέλλον» του βόλεϊ της Μαγνησίας ο Κουτσογιάννης

Πολλά παιδιά αγωνίστηκαν στο τουρνουά μίνι Βόλεϊ Αγοριών – Κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Ο Μαρίνος Κουτσογιάννης παρακολούθησε από κοντά το τουρνουά το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία προσεγγίζοντας μικρούς μαθητές και μαθήτριες.

Αναλυτικά:

Με μαζική συμμετοχή και μεγάλη οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μίνι Βόλεϊ Αγοριών – Κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας που διοργάνωσε η Ο.Ε.Σ.Α. Μαγνησίας, η Ομάδα Φυσικής Αγωγής και ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Λιάκας Χρήστος σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου, το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής κ. Δημακόπουλο Ιωάννη και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Βόλεϊ κ. Κουτσογιάννη Μαρίνο.

Το διήμερο Σχολικό τουρνουά μίνι Βόλεϊ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου και την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Νέας Ιωνίας.

Τα παιδιά έπαιξαν σε ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα και χάρηκαν το παιχνίδι του Βόλεϊ προσφέροντας παράλληλα όμορφο θέαμα

Το τουρνουά αποτέλεσε μία μοναδική ευκαιρία για τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες να αγωνιστούν, να διασκεδάσουν και να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο άθλημα του Βόλεϊ με ενίσχυση της ευγενούς άμμιλας μεταξύ τους.

Η προώθηση της φιλίας επίσης μεταξύ σχολικών ομάδων και παιδιών, καθώς και η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής επετεύχθη στο έπακρο για άλλη μια σχολική χρονιά.

spot_img

Περισσοτερα

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ υποψήφιος ευρωβουλευτής

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ η Μαρία Καλουδιώτη είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με...

Το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley είναι γεγονός!

Μία ακόμη πρωτοβουλία για να ανέβει το βόλεϊ στην Ελλάδα! Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί φέτος Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα...

Αθλήτριες της Εθνικής κοριτσιών Κ18 βοηθοί λαμπαδηδρόμοι της Ολυμπιακής...

Το βόλεϊ εκπροσωπήθηκε στις λαμπαδηδρομίες! Αναλυτικά:   Από την Αρχαία Ολυμπία ξεκίνησε η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς...