Έγινε επιτέλους το αυτονόητο- Στην ΕΡΤ οι εθνικές

26/08/2019 15:26784Eθνική Γυναικών
Ετικέτες: ΕΡΤ
be a maverick

Ύστερα από την τρομακτική πορεία της εθνικής γυναικών και της τρομερής αντίδρασης του απλού κόσμου και το ξεσκέπασμα των μικρών ιδιοτελειών που υπήρχαν, ως εκ θαύματος σήμερα ανακοινώθηκε ότι η ΕΡΤ θα δείξει τα υπόλοιπα παιχνίδια της Εθνικής Γυναικών και της Εθνικής αντρών.
Η ανακοίνωση που έβγαλε η ΕΟΠΕ επί του θέματος δείχνει τις ραγιαδισμού που έχουν γαλουχηθεί στους διοικούντες του αθλήματος! 
Η ανακοίνωση:  
Από την ΕΡΤ θα έχουν την δυνατότητα οι Έλληνες φίλοι του βόλεϊ να παρακολουθήσουν τα εναπομείναντα παιχνίδια της Εθνικής γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και όλες τις αναμετρήσεις της Εθνικής ανδρών στην αντίστοιχη διοργάνωση που θα λάβει χώρα στο Μονπελιέ στα μέσα Σεπτεμβρίου. 

Οι προσπάθειες της Ομοσπονδίας για να μεταδοθούν τα παιχνίδια απέδωσαν καρπούς και έτσι από αύριο Τρίτη, αρχής γενομένης με το ματς Ελλάδα-Βουλγαρία (19.30), η Ελλάδα θα παρακολουθήσει από την κρατική τηλεόραση την προσπάθεια διάκριση της Εθνικής γυναικών. 

Η ΕΟΠΕ ευχαριστεί ιδιαίτερα τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Γιάννη Δρόσο αλλά και τον διευθυντή του αθλητικού τμήματος Γιώργο Λυκουρόπουλο για την επίτευξη της συμφωνίας.


Σχετικά Άρθρα