Εύκολη επικράτηση του Κουκακίου σε 59 λεπτά!

Χωρίς προβλήματα και με τη συνολική διάρκεια των σετ να μη ξεπερνάει τη μια ώρα (59 λεπτά), το Κουκάκι επιβλήθηκε της Σχολής Μωραϊτη με 3-0 σετ.

Η ομάδα του Ζώη Καλαμπόκη εμφανίστηκε στο γήπεδο με αρκετές ελλείψεις και με μόλις 8 αθλήτριες. Αυτό όμως δεν περιόρισε τον ενθουσιασμό τους στο 1ο σετ και χάρη στη πολύ καλή άμυνα τους, προηγήθηκαν στο 1ο σετ με 22-21. Σε εκείνο το σημείο όμως, χάρη στο καλό σερβίς της Μαστοροπούλου και δυο τελειωμένες επιθέσεις της Μαυρογένη, το σκορ έγινε 25-23 δίνοντας τη νίκη στις γηπεδούχες.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε δυνατά και για τις δυο ομάδες που μέχρι το 10-10 πήγαιναν μαζί. Τα δύσκολα σερβίς των Παρλά και Κιρμανίδου έκαναν τη διαφορά όμως και εκμεταλλευόμενες τα λάθη της ομάδας της Σχολής Μωραϊτη, έγινε εύκολα το 25-11.

Ο Γιώργος Κερκινές έδωσε την ευκαιρία σε όλες τις αθλήτριες να πάρουν χρόνο συμμετοχής και στο 3ο σετ πέρασε η Μαθιουδάκη στη πάσα και η Χριστοφοράκη στη θέση του λίμπερο, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και η Καραντώνια στη θέση της Μαυρογένη. Το τρίτο σετ είχε διαδικαστικό χαρακτήρα μιας και οι Κουκακιώτισσες κράτησαν το ρυθμό τους και εκμεταλλευόμενες τα λάθη των αντιπάλων τους, έφτασαν στο 25-13.

Οι πόντοι του Κουκακίου ήρθαν με 15 άσους, 31 επιθέσεις και 3 μπλοκ, ενώ πήραν και 26 πόντους απο λάθη αντιπάλου.

Πολύ καλή για άλλη μια φορά η Παρλά με 11 πόντους που εκτός από πόντους επίθεσης, έδωσε λύσεις από τη θέση του σερβίς και την υποδοχή. Η Μαυρογένη συμπλήρωσε 10 πόντους, ενώ η Κιρμανίδου πίεσε πολύ από το σερβίς παίρνοντας 3 άσους. Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι ότι όλες οι αθλήτριες σημείωσαν πόντο στην αναμέτρηση.

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΑΣ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ 3-0 (25-23, 25-11, 25-13)

Διαιτητές: Μάλφας Χ., Σταυράτη Α., Κουρτετσιώτης Χ.

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ (Κερκινές): Βλάγκα 7 (5/10 επ., 1 άσος, 1 μπλοκ), Κανδυλιάρη 4 (3/15 επ., 1 άσος), Παρλά 11 (7/18 επ., 4 άσοι), Δρακουλάκου 1 (1/8 επ.), Ζαλαχώρη 1 (1 άσος), Περάκη 1 (1/1 επ.), Παναγοπούλου (λ-78% υπ.) (Μαυρογένη 10 (8/16 επ. , 1 άσος, 1 μπλοκ), Μαστοροπούλου 2 (2 άσοι), Γεωργίου-Κίτσιου 4 (4/9 επ.), Μαθιουδάκη 2 (1/1 επ., 1 άσος), Χριστοφοράκη (λ-50%), Κιρμανίδου 5 (1/2 επ., 3 άσοι, 1 μπλοκ), Καραντώνια 1 (1 άσος)

ΑΣ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ (Καλαμπόκης): Μπίνα, Νταουσιάνη, Μπίχτα, Νεοφώτιστου, Πλαβούκου, Γιαννάκου-Καίσαρη, Λασκαράτου, Σταθοπούλου

spot_img

Περισσοτερα

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ‘ΕΥΑ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΥ’

Ο ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝ θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της αδικοχαμένης αθλήτριάς του Εύας Πετροχείλου διοργανώνει το 1ο...

Η Σίσυ Καλοκούβαρου στον Ιωνικό Νίκαιας

Σημαντική ενίσχυση για τον Ιωνικό Νίκαις με την απόκτηση της νεαρής Καλοκούβαρου. Η Σίσυ Καλοκούβαρου είναι 18 ετών...

ΔΑΣΩ : ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

 Η διοίκηση του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου αφού έλυσε, με επιτυχία την ανανέωση των προπονητών της ομάδας του, προχωρεί...