Έχει στριμωχτεί η Κυβέρνηση από τις αντιδράσεις των ανθρώπων του αθλητισμού!

03/11/2020 23:121701Απόψεις
Vaat
Ετικέτες: Νίκος ΧαρδαλιάςΛευτέρη Αυγενάκη
be a maverick

Οι μεγάλες αντιδράσεις που υπήρχαν από τους ανθρώπους του αθλητισμού με αφορμή το κλείσιμο της ερασιτεχνικής άθλησης υποχρέωσε τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη να βγάλει διάγγελμα και μετά να μιλήσει και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς για το θέμα στην απογευματινή του καθημερινή ενημέρωση  δείχνοντας πόσο έχει ενοχλήσει την κυβέρνηση.

Το μεγάλο μπάχαλο που επικρατεί στο  ''μπουλούκι '' που λέγεται κυβέρνηση, φαίνεται από απλά πράγματα όπως άλλα να ψηφίζει ο Αυγενάκης στην Βουλή (όπως τεστ αντιγόνου – rapid test)  και άλλα να λέει ο Χαρδαλιάς.

Ο Χαρδαλιάς μάλιστα ζητάει μοριακά τεστ την στιγμή που με τα αποτελέσματα από τα rapid test έκλεισε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Βλέπετε τον επαγγελματικό αθλητισμό δεν τόλμησε να τον αγγίξει.

Διαβάστηκε τι είπε ο Χαρδαλιάς για το θέμα των τεστ:   

Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε ανοικτοί στη συζήτηση. Είπατε για τη Superleague. 
Στη Superleague 1 έχουμε κάποια πρωτόκολλα τα οποία είναι ευρωπαϊκά, με τεστ κάθε εβδομάδα, μοριακού ελέγχου σε όλους τους αθλητές και σε όλους τους συνοδούς. 
Είμαστε ανοικτοί και στη Superleague 2 και στις εθνικές κατηγορίες του χάντμπολ του βόλεϊ και των υπολοίπων, αλλά χωρίς εκπτώσεις στη δημόσια υγεία. 
Είμαστε εδώ για να μας υποβάλουν συγκεκριμένες προτάσεις με συγκεκριμένα πρωτόκολλα που θα ακολουθούν ακριβώς τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται στη Superleague 1. Όχι με διάφορα rapid test, επειδή είναι φθηνά, αλλά με μοριακό έλεγχο».

Τι λέει η ΚΥΑ που υπόγραψε ο Αυγενάκης στις 2 Νοεμβρίου

* η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες των ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (Super League 1) και στο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης (Basket League), χωρίς την παρουσία θεατών και των οποίων οι ομάδες ακολουθούν υγειονομικό πρωτόκολλο, που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο των αθλητών για COVID-19 με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια
Σε αυτούς έχουμε αφήσει την τύχη της χώρας μας και των ζωών μας. 

διαβάστε ΕΔΩ όλη την ΚΥΑ από την επίσημη ιστοσελίδα της ΓΓΑ.

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα