Έχει πρόεδρο η ΕΟΠΕ

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΟΠΕ τον Σεπτέμβριο του 2024.

Ο Γιώργος Καραμπέτσος ευχαρίστησε όσους συνεισέφεραν για τις πρόσφατες διοργανώσεις και ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές για την προεδρεία της ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά:

Με αφορμή τις δύο επιτυχημένες διοργανώσεις των φάιναλ φορ των Κυπέλλων Ελλάδας στο Λουτράκι (των γυναικών) και στη Λάρισα (των ανδρών) και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού στις 6 Απριλίου ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τα μέλη της διοίκησης της ΕΟΠΕ, τους εργαζομένους της ομοσπονδίας, τους συνεργάτες μου και φυσικά τους δημάρχους Λουτρακίου και Λάρισας, τη διοίκηση και τους εργαζομένους της ΕΡΤ Α.Ε. για την άψογη συνεργασία που είχαμε ώστε να βγει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Τα γεμάτα γήπεδα και η υψηλή τηλεθέαση αποδεικνύει πως το ελληνικό βόλεϊ είναι σε διαρκή άνοδο κερδίζοντας διαρκώς νέους φίλους. Κυρίως ευχαριστώ τους παράγοντες των σωματείων απ΄όλη την Ελλάδα για τα θετικά σχόλια τους και την ηθική συμπαράσταση αλλά και τη μεγάλη προσφορά τους στο άθλημα μέσα από την καθημερινή και ακούραστη ενασχόληση τους με τους συλλόγους και τους φορείς του αθλήματος. Θέλω να τους διαβεβαιώσω πως από το 2016 που ανέλαβα την ομοσπονδία όντας στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και της διάλυσης πετύχαμε μαζί έναν άθλο. Οικονομική εξυγίανση, αναδιοργάνωση, μεταρρυθμίσεις, εκσυγχρονισμό, άνοδο του αγωνιστικού επιπέδου σε συλλογικό επίπεδο και καθιέρωση των Εθνικών ομάδων στην ελίτ του Ευρωπαϊκού βόλεϊ. Πιστός σε όσα υποσχέθηκα ως πρόεδρος του ΔΣ δεσμεύομαι πως θα είμαι υποψήφιος για τις εκλογές που θα γίνουν στην ΕΟΠΕ τον Σεπτέμβριο του 2024. Θα ζητήσω την ψήφο εμπιστοσύνης από τους ανθρώπους που χωρίς παρωπίδες και ιδιοτέλεια αναγνωρίζουν τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει στο άθλημα. Γνωρίζουν τις θυσίες που έγιναν για την εξυγίανση των οικονομικών και μάλιστα εν μέσω πανδημίας του covid-19 και της ενεργειακής κρίσης. Για όλους αυτούς, για όλους τους αγνούς φίλους του βόλεϊ θα είμαι πάντα δίπλα τους και πάντα στην πρώτη γραμμή για να λύσουμε προβλήματα και να χαράξουμε μαζί την πορεία του ελληνικού βόλεϊ μέχρι το 2028».

spot_img

Περισσοτερα

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ υποψήφιος ευρωβουλευτής

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ η Μαρία Καλουδιώτη είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με...

Το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley είναι γεγονός!

Μία ακόμη πρωτοβουλία για να ανέβει το βόλεϊ στην Ελλάδα! Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί φέτος Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα...

Αθλήτριες της Εθνικής κοριτσιών Κ18 βοηθοί λαμπαδηδρόμοι της Ολυμπιακής...

Το βόλεϊ εκπροσωπήθηκε στις λαμπαδηδρομίες! Αναλυτικά:   Από την Αρχαία Ολυμπία ξεκίνησε η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς...