Τριήμερο σεμινάριο "Το βόλεϊ χωρίς μυστικά"

09/06/2017 20:26619Διάφορα
Ετικέτες: Σωτήρης Δρίκος
be a maverick

 Σεμινάριο βόλεϊ με τιτλο "Το βόλεϊ χωρίς μυστικά" που απευθύνεται σε προπονητές, διοργανώνει απο 1-3 Ιουλίου, ο πρωην ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Δρίκος, σε συνεργασία με εταιρεία λογισμικού αθλητικών γεγονότων και επισημαίνει:

"Αγαπητοί φίλοι

Από κοινού με την εταιρεία λογισμικού αθλητικών γεγονότων Sportsepilysis διοργανώνουμε σεμινάριο με τίτλο: "Το βόλεϊ χωρίς μυστικά". 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε προπονητές που θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στη μεθοδική προσέγγιση τεχνικών και τακτικών θεμάτων, στην οργάνωση της προπόνησης, στην ανάλυση αγωνιστικής απόδοσης, στην ανατροφοδότηση αθλητών με χρήση της τεχνολογίας και σε σειρά άλλων θεμάτων που αφορούν την προπονητική στο Βόλεϊ.   

Περισσότερες πληροφορίες  για την οργάνωση του σεμιναρίου μπορείτε να βρείτε εδώ & εδώ.

Εντυπη ανακοίνωση για το σεμινάριο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνεται και η παραχώρηση εργαλείων λογισμικού της Sportsepilysis και άλλου παραδοτέου υλικού.

Δηλώσεις συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους μπορούν να γίνουν εδώ.

Θα βοηθούσε ιδιαίτερα η προβολή αυτής της προσπάθειας μέσα από τους ενημερωτικούς ιστότοπους που διατηρείτε. Πιστεύουμε ότι έρχεται να καλύψει ένα κενό στην διά βίου εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση των προπονητών βόλει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σωτήρης Δρίκος"

 


Σχετικά Άρθρα