Δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης από την ΕΟΠΕ για τις ημέρες των εορτών

Η ΕΟΠΕ συμμετέχει σε σειρά εκδηλώσεων τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά:

Με το βλέμμα στις Άγιες ημέρες των εορτών η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για μία ακόμη χρονιά θα συμμετάσχει σε μία σειρά εκδηλώσεων που αφορούν διαφορετικές κοινωνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 14:30, αθλήτριες της Volley League Γυναικών θα βρεθούν στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού 2, προσφέροντας στιγμές χαράς και αθλητικής δραστηριότητας στις κρατούμενες. Η παρουσία τους αποτελεί μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν χρόνια η ΕΟΠΕ και αντανακλά στην επιθυμία της Ομοσπονδίας να δώσει στις γυναίκες στο σωφρονιστικό σύστημα την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες που προωθούν τη σωματική υγεία και την ψυχοκοινωνική ευεξία. Παράλληλα θα μοιραστεί αθλητικό υλικό, ενώ θα πραγματοποιηθεί και συναυλία από τον καλλιτέχνη Κυριάκο Κυανό και την συνεργάτιδά του Ελένη Γρίβα.

Επίσης, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 15:00, αντιπροσωπεία αθλητών και αθλητριών των Εθνικών ομάδων θα επισκεφθούν τη Στέγη Θηλέων “Άγιος Αλέξανδρος” στο Παλαιό Φάληρο. Μέσα από διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις, θα μοιραστούν στιγμές χαράς και ελπίδας με τις γυναίκες που βρίσκονται εκεί.

Τέλος με την ευκαιρία της προετοιμασίας της Εθνικής Κορασίδων Κ17 στο Μουζάκι, η ΕΟΠΕ μαζί με την ΕΣΠΕΚΕΛ και τον τοπικό Δήμο θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση συγκέντρωσης ειδών για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών της περιοχής.    

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης δίνει μεγάλη βαρύτητα στη σημασία της κοινωνικής συμμετοχής και της ενίσχυσης της κοινότητας. Με αυτές τις πρωτοβουλίες, επιδιώκει να προσφέρει στους ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολη θέση την αίσθηση της υποστήριξης και της ανθρωπιάς, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη αγάπη και αλληλεγγύη.

spot_img

Περισσοτερα

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ υποψήφιος ευρωβουλευτής

Ένας άνθρωπος του βόλεϊ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ η Μαρία Καλουδιώτη είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με...

Το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley είναι γεγονός!

Μία ακόμη πρωτοβουλία για να ανέβει το βόλεϊ στην Ελλάδα! Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί φέτος Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα...

Αθλήτριες της Εθνικής κοριτσιών Κ18 βοηθοί λαμπαδηδρόμοι της Ολυμπιακής...

Το βόλεϊ εκπροσωπήθηκε στις λαμπαδηδρομίες! Αναλυτικά:   Από την Αρχαία Ολυμπία ξεκίνησε η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς...