Δίπλα στην Εθνική παγκορασίδων ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος

Στους Μολάους της Λακωνίας βρίσκεται ο Γιώργος Καραμπέτσος.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ μίλησε για την παρουσία του στη Λακωνία και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που έπαιξαν ρόλο για να πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΠΕ:

Πάσχα μαζί με την αποστολή της Εθνικής παγκορασίδων που βρίσκεται στους Μολάους Λακωνίας για προετοιμασία θα κάνει ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπετσος.

Παρακολουθεί προπονήσεις των νέων ταλέντων του ελληνικού βόλεϊ ενόψει των διεθνών υποχρεώσεων του εθνικού συγκροτήματος.

“Δεν θα μπορούσα να μην είμαι κοντά στο ξεκίνημα των παιδιών μας που χρονιάρες μέρες είναι για πρώτη φορά μακριά από τις οικογένειες τους για τους ιερούς σκοπούς της Εθνικής ομάδας. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους ανθρώπους που μας έχουν βοηθήσει για να γίνει αυτή η προετοιμασία και ειδικά τον δήμαρχο Μονεμβασιάς Ηρακλή Τριχείλη, την αντιδήμαρχο Παναγιώτα Αλειφέρη, τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα αθλητισμού Νίκο Βλάχο και τον δημοτικό σύμβουλο Αργύρη Ευαγγελάκο. Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση στα παιδιά μας και σε όλο τον κόσμο με υγεία και επιτυχίες”, είπε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπετσος.

Η εθνική παγκορασίδων (Κ16) από τις 29 Απριλίου έως και 9 Μαΐου θα βρίσκεται στους Μολάους προκειμένου να πραγματοποιήσει συγκεντρωτική προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου, των συνεργατών του Θανάση Στράντζαλη, Γιάννη Ρηγάκου και Κατερίνα Θεοδώρου, καθώς και της προπονήτριας του συματείου ΑΠΟΕΛ Μολάων Ειρήνης Καπετάνιου.
spot_img

Περισσοτερα

Επίσκεψη της Εθνικής κορασίδων στο Δημαρχείο Νεμέας

Βρέθηκε στο Δημαρχείο η Εθνική Κοριτσιών Κ18. Λίγο πριν ταξιδέψει στην Κρήτη για τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό...

Όλα έτοιμα για το Πανευρωπαϊκό Κοριτσιών Κ18 στην Κρήτη

Εκεί θα διοργανωθεί όμιλος του θεσμού. Η Κρήτη «φοράει τα καλά της» για να φιλοξενήσει τον δεύτερο όμιλο...

Με νίκη στη Γαλλία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η...

Φινάλε με νίκη για την Τσεχία. Στη Γαλλία βρέθηκε η εθνική ομάδα της Τσεχίας, για να πραγματοποιήσει την...