Διοικητική ενίσχυση για τη Δραπετσώνα

08/11/2017 20:24653Τοπικά Ανδρών Τοπικά Γυναικών
Ετικέτες: ΔραπετσώναΜιχάλης ΜαθιουδάκηςΠαναγιώτης ΜπακιρτζόγλουΒασίλης ΤζώρτζηςΕ.Σ.ΠΕ.Δ.Α
be a maverick

Η Επιτροπή Διοίκησης Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, στα πλαίσια της ακόμα περαιτέρω αναβάθμισης του επιπέδου οργάνωσης των τμημάτων της ομάδας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τους κ. Παναγιώτη Μπακιρτζόγλου  και Μιχάλη Μαθιουδάκη , οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο αντρικό και γυναικείο τμήματα από το πόστο του General Manager στο γυναικείο τμήμα και έφορο στο αντρικό ο Μιχάλης και από το πόστο του team manager στο αντρικό ο Παναγιώτης.

Και οι δύο έχουν διοικητική εμπειρία από προηγούμενες παρουσίες τους σε άλλους σύλλογους και συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Μπακιρτζόγλου, θήτευσε τα τελευταία 9 χρόνια στη θέση του έφορου στα τμήματα νεανίδων και κορασίδων του Ολυμπιακού, με τεράστια προσφορά αλλά και αποδοχή από φίλους και αντίπαλες ομάδες. 

Ο Μιχάλης Μαθιουδάκης, μέσα σε μόλις δύο χρόνια παρουσίας του σε συλλόγους βόλεϊ, έδειξε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος απέκτησε άμεσα τη γνώση και εμπειρία, ώστε να καταστεί απαραίτητο ''εργαλείο'' για κάθε σύλλογο , στοιχεία που αποτέλεσαν σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του στη θέση αυτή στο Σύλλογό μας.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ:

2015 - 2016 Α.Ε. ΡΕΝΤΗ Βοηθός Προπονητή

2016 - 2017 Ο.Π.Ε. ΡΕΘΥΜΝΟΥ Στατιστικολόγος

2016 - 2017 Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Τεχνικός Διευθυντής

Μέλος της Επιτροπής Προβολής & Επικοινωνίας της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α

 

Καλωσορίζουμε και τους δύο στο σύλλογο μας και το σίγουρο είναι ότι με την αμέριστη βοήθεια και του διευθυντή του STAR VOLLEY ACADEMY, κ. Βασίλη Τζώρτζη, ο σύλλογος μας ανεβαίνει επίπεδα, όπως φάνηκε ήδη από τις πρώτες ημέρες ενασχόλησης τους στο σύλλογο της Δραπετσώνας.  

Πηγή:drapetsonavolley.gr


Σχετικά Άρθρα