Διευκρινήσεις και παραλειπόμενα από τον τελικό της ΕΣΠΕΔΑ!

24/01/2022 14:56807Απόψεις
Ετικέτες:
be a maverick

Το χθεσινό μας δημοσίευμα με τίτλο ''Τελικός ΕΣΠΕΔΑ – Για γέλια και για κλάματα η τηλεοπτική μετάδοση!''  έφερε αρκετές αντιδράσεις και δεχτήκαμε αρκετά τηλεφωνήματα που μας διευκρίνισαν διάφορες καταστάσεις!

Ας ξεκινήσουμε εμείς πρώτοι με μια διευκρίνιση, ο τελικός κυπέλλου είναι στην απόλυτη ευθύνη της Ένωσης που τον πραγματοποιεί! 

Η Ένωση είναι υπεύθυνη για το γήπεδο που επιλέγει καθώς και για το τελικό προιόν που φθάνει στους δέκτες μας!

Η παραγωγή του τηλεοπτικού περιεχομένου δεν έχει ευθύνη γιατί υποχρεωτικά στήνει τις κάμερες στην εξέδρα με αποτέλεσμα να δείχνει την πλάτη της διαιτητή! Όπως πληροφορηθήκαμε ο δημοσιογράφος της μετάδοσης ζήτησε να επισκεφτεί τις διαγωνιζόμενες ομάδες ώστε να γνωρίσει τις αθλήτριες αλλά και οι δύο για λόγους που εμείς δεν μπορούμε να αντιληφθούμε δεν δέχτηκαν! Τώρα πως αυτό το αποδέχτηκε η ΕΣΠΕΔΑ δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε αφού εκείνη ορίζει τους κανόνες!

Όπως πληροφορηθήκαμε εκτός από τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΔΑ κο Νεκτάριο Χαλβατζή στο γήπεδο βρέθηκε και το μέλος Ιατρόπουλος Χαρίλαος, οι υπόλοιποι απουσίαζαν! 

Οι υπόλοιποι είχαν μια σοβαρή δικαιολογία για να απουσιάζουν, η οποία δικαιολογία θα είχε ανασταλεί αν αγωνιζόταν η ομάδα τους! 

Επαναλαμβάνουμε ότι το βόλεϊ έχει ανάγκη από εργάτες και όχι από λάτρεις της καρέκλας! 

Αυτά για τώρα και θα επανέλθουμε αν χρειαστεί! 

 

ΥΓ. Η μετάδοση όσο αφορά την ποιότητα της εικόνας που έφθανε στο σπίτι μας ήταν άψογη και όσο για τα κοντινά εκτός από την πλάτη της διαιτητή είχε και πολλά στις αθλήτριες, όπως έπρεπε!

Εμμένουμε στο συμπέρασμα ότι περιμέναμε πολλά περισσότερα για αυτόν τον τελικό και δεν τα είδαμε! Το συνολικό τηλεοπτικό αποτέλεσμα κατά την Άποψη μας Δεν ήταν διαφήμιση του αθλήματος!  

ΥΓ2 Το ότι απαγορεύτηκαν να γίνουν δηλώσεις στις αθλήτριες από την ομάδα του Ιωνικού απαράδεκτο! Βέβαια δεν είδαμε δηλώσεις ούτε από τις αθλήτριες της Ένωσης Ιλιου, αγνοούμε τον λόγο! 

ΥΓ3 Η επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΔΑ που είχε την ευθύνη για την διοργάνωση αποτελείται από:

Πρόεδρος

Δελαγραμμάτικας Νικόλαος

Μέλη

Ξοφάκης Χαράλαμπος, Πάγκαλος Γεώργιος Δαμιανός

Απουσίαζαν Άπαντες! 

 


Σχετικά Άρθρα