Διευκρινιστική δήλωση του Στιβαχτή για τα όσα είπε μετά το Άθλος-Κηφισιά

O αρχηγός της Κηφισιάς ξεκαθάρισε το τι ήθελε να πει μετά τον αγώνα της ομάδας του με τον Άθλο.

Ο Στιβαχτής μίλησε για τα διαιτητικά λάθη και τόνισε ότι ένα μέρος των δηλώσεων του ήταν άστοχο.

Αναλυτικά:

Οι δηλώσεις του αρχηγού της Κηφισιάς Κώστα Στιβαχτή μετά το τέλος του αγώνα με τον Άθλο προκάλεσαν αίσθηση, καθώς εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την απουσία Video Check, καθώς και για τα εξόφθαλμα διαιτητικά λάθη, ειδικά στο 1ο σετ.

Ο Κώστας Στιβαχτής ο οποίος έχει τιμήσει για πολλά χρόνια την Εθνική Ομάδα απολαμβάνοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων των ανθρώπων του ελληνικού αθλητισμού, 24 ώρες μετά τις δηλώσεις του και με τους… παλμούς πλέον σε φυσιολογικά επίπεδα θέλησε να γίνει πιο συγκεκριμένος, βάζοντας τελεία σε τυχόν παρεξηγήσεις.

Ο Κώστας Στιβαχτής δήλωσε: «Έχοντας αποφορτιστεί συναισθηματικά από το παιχνίδι της Κυριακής στην Ορεστιάδα, θέλω να συγκεκριμενοποιήσω τις δηλώσεις μου, οι οποίες λόγω εκνευρισμού δεν διατυπώθηκαν ορθά και μπορεί να παρερμηνεύθηκαν. Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι πως η ομάδα μου αδικήθηκε σε κρίσιμα σημεία του πρώτου σετ. Οι διαιτητές ασφαλώς και μπορούν να κάνουν λάθη, όπως κάνουμε και εμείς οι αθλητές. Όμως εν΄έτει 2024 η τεχνολογία, στη συγκεκριμένη περίπτωση το VAR, μας δίνει τη δυνατότητα να τα μειώσουμε, αυξάνοντας την ίδια στιγμή το αίσθημα δικαίου που πρέπει να διέπει τον αθλητισμό. Εφόσον η διοργανώτρια αρχή αυτή τη στιγμή δεν έχει τη δυνατότητα να διαθέσει VAR σε όλα τα παιχνίδια -κάτι που πιστεύω ότι είναι στα σχέδιά της- θα πρέπει να κάνει καλύτερο προγραμματισμό των αγώνων, ώστε να μη συμπίπτουν χρονικά. Τέλος θέλω να υπογραμμίσω ότι οποιαδήποτε άλλη αναφορά μου στα οικονομικά της ΕΣΑΠ ήταν άστοχη και σκοπός των δηλώσεων μου ήταν μόνο τα ανωτέρω».

spot_img

Περισσοτερα

Θέλει να διοργανώσει το Βαλκανικό στην Πολίχνη ο Πήγασος!

Στο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» θέλει ο Πήγασος να φιλοξενηθεί το Βαλκανικό. Οι άνθρωποι του Πηγάσου συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο...

Κατηγορηματικό «όχι» από τον Πήγασο για τον ΠΑΟΚ στην...

Ο Πήγασος Πολίχνης τοποθετήθηκε για τη φήμη ότι η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ μπορεί να εγκατασταθεί στο...

Ευχαρίστησε τον Ιντάλγκο ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με τον εντυπωσιακό Ιντάλγκο. Ο Κουβανός ακραίος συνεχίζει στην Τουρκία με τον...