Διαιτητές πάνε πληρωμένες διακοπές εν μέσω lock down !

18/02/2021 02:381014Απόψεις
Ετικέτες: Γιώργος ΚαραμπέτσοςΕΟΠΕΕπιτροπή διαιτησίας ΕΟΠΕ
be a maverick

Τρομερά πράγματα συμβαίνουν στο αξιόπιστο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΟΠΕ και αναρωτιόμαστε είναι ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας ενήμερος ή όλα γίνονται πίσω από την πλάτη του για να τον εκθέσουν? 

Οι διαιτητές του αγώνα Θήρα – Ηλυσιακός πήγαν στην Σαντορίνη την Τετάρτη 17/2 το πρωί αεροπορικώς την στιγμή που ο αγώνας έχει ματαιωθεί λόγω κακοκαιρίας από την Τρίτη 16/2 ! 

Οι ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο που έφταναν έως 11 μποφόρ τοπικά, κράτησαν δεμένα στο λιμάνι τα πλοία προς και από τις Κυκλάδες και μέχρι το βράδυ της Τρίτης υπήρχε σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου των πλοίων. 

(Μάλλον κάποιοι έχουν μάθει να κερδίζουν αγώνες από το... πλοίο)

Το χειρότερο που μαθαίνω είναι ότι οι ίδιοι διαιτητές θα σφυρίξουν και τον επόμενο αγώνα  του Α.Ο. Θήρας με την Λαμία το ερχόμενο Σάββατο  20/2/2021

Οι διαιτητές θα παραμείνουν στο νησί επί πενθημέρου να κάνουν διακοπές την στιγμή που δεν έπρεπε να ταξιδέψουν αφού δεν είχαν καμία εργασία στο νησί και απαγορεύονται ρητά τα άνευ αντικειμένου ταξίδια! 

  • Η επιτροπή διαιτησίας φρόντισε να ορίσει τους διαιτητές για να κάνουν διακοπές?
  • Κύριε Καραμπέτσο επαναλαμβάνω, το γνωρίζατε?

Έχετε ΕΚΤΕΘΕΙ όλοι οι εμπλεκόμενοι! 

Ομάδα πληρώνει διακοπές σε διαιτητές εν μέσω lock down, σαν τι μοιάζει αυτό   κύριε Καραμπέτσο?

 

ΥΓ. Την πληροφορία ότι οι διαιτητές αφίχθηκαν στο νησί της Σαντορίνης σήμερα το πρωί την έδωσε ο αντιπρόεδρος και ισχυρός άντρας της ομάδας του Α.Ο. Θήρας κ. Ανδρέας Πατινιώτης στην προσωπική του σελίδα σε social media και την επιβεβαίωσε ο team manager της ομάδας στην δική του σελίδα στο Facebook. 

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα