Δεν κατεβαίνει στο κύπελλο ο Μεσσηνιακός

21/01/2017 19:06958Κύπελο Ελλάδας Γυναικών Α’ Όμιλος (1ος Υπο-όμιλος)
Vaat
Ετικέτες:
be a maverick

Με ανακοίνωση του ο Μεσσηνιακός γνωστοποιεί πως αδυνατεί να μεταβεί στην Αθήνα για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Πορφύρα τις ημέρες και τις ώρες που έχουν προκαθοριστεί.

Μεγάλη δυσαρέσκεια υπάρχει στον Μεσσηνιακό με την κλήρωση του Κυπέλλου γυναικών που στέλνει την καλαματιανή ομάδα για 4η φορά σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Οι Μεσσήνιοι με ανακοίνωση του γνωστοποιούν πως αδυνατούν να μεταβούν στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Πορφύρα και δείχνουν την δυσαρέσκεια τους προς την Ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση: 

«Στην κλήρωση για το Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών, η ομάδα του Συλλόγου μας καλείται να δώσει τον 4ο συνεχή εκτός έδρας αγώνα, αφού κληρώθηκε να αγωνιστεί με την ομάδα του Πορφύρα την Τετάρτη 25.1.2017 στις 21.45 στο γήπεδο του Πειραιά. Στην παρατήρησή μας στον υπάλληλο της ΕΟΠΕ πως η ώρα αυτή είναι εξουθενωτική για Ομάδα μας που θα μετακινηθεί 500 χιλιόμετρα για να αγωνιστεί μεσοβδόμαδα για αγώνα Κυπέλλου, μας απαντήθηκε πως στο γήπεδο Σαλπέας είναι κλειστό τις προηγούμενες ώρες και πως μόνο αυτή που μας προτείνεται είναι διαθέσιμη. Ακολούθως μας προτάθηκε να αγωνιστούμε εργάσιμη μέρα, την Τρίτη 24.1.2017 στις 19.30.

Με δεδομένο πως η Ομάδα μας:

α) η συγκυρία της κλήρωσης δεν απάλλαξε την ΚΕΠ/ΕΟΠΕ από τις ευθύνες για τους προηγούμενες τρεις «τιμωρητικούς» ορισμούς των αγώνων μας και μας οδηγεί σε 4ο συνεχή μετακίνηση,

β) αγωνιζόμαστε την Κυριακή 22.1.2017 στις 17.00 στην Καλαμάτα και την Παρασκευή 27.1.2017 θα μετακινηθούμε στην Κρήτη για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΓΑΣ Μεσσαράς: Δηλώσαμε πως αδυνατούμε να ταξιδέψουμε στον Πειραιά τις ημέρες και τις ώρες που μας προκαθόρισαν».

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα