Δεν επιτρέπουν σε κοινοτικούς προπονητές να δουλέψουν στην Ελλάδα!

16/09/2022 22:21974Απόψεις
Vaat
Ετικέτες:
be a maverick

Η Ελλάδα είναι η χώρα του παραλόγου, της μετριότητας και του ρουσφετιού!

Τουλάχιστον τρεις κορυφαίοι Ιταλοί προπονητές και ένας Σέρβος που ομάδες της volleyleague γυναικών επέλεξαν για τους πάγκους τους, δεν μπορούν να ασκήσουν τα καθήκοντα τους επειδή οι επιτροπές της ΓΓΑ δεν συνεδριάζουν!

Του Στάθη Νικολούζου

Οι τρεις Ιταλοί έχουν κοουτσάρει ομάδες στο κορυφαίο Ιταλικό πρωτάθλημα ενώ δύο από αυτούς έχουν δουλέψει σε Εθνικές ομάδες με συμμετοχή σε παγκόσμια πρωταθλήματα!

Ο δε Σέρβος βγήκε δεύτερος στο πανευρωπαϊκό νεανίδων εκεί που η Εθνική μας ομάδα υπό της οδηγίες του αποσπασμένου Έλληνα προπονητή κατάφερε να κερδίσει την ''υπερομάδα'' των Σκοπίων και η ΕΟΠΕ το παρουσίασε σαν κατόρθωμα!

Ω τι ντροπή! 

Η ΕΟΠΕ ανάθεσε την εθνική γυναικών σε προπονητή που ούτε αυτός είχε άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος στην χώρα μας! 

Γιατί άραγε αυτό το δικαίωμα να μην το έχουν τα σωματεία? 

Τώρα υπό την πίεση των προπονητών και συγκεκριμένα του προέδρου του ΣΕΠΠΕ Γιώργου Σαμαρά αλλά και του πρώην προέδρου του ΣΕΠΠΕ και νυν αντιπροέδρου της ΕΟΠΕ κου Χαριτωνίδη, η ΕΟΠΕ διαμηνύει στα σωματεία ότι δεν θα επιτρέψει την εργασία σε Αλλοδαπούς προπονητές! 

 Ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ δεν δίστασε σε παράγοντα που του ζήτησε να βγάλει προσωρινή κάρτα σε Ευρωπαίο προπονητή να του προτείνει να πάρει συγκεκριμένο Άνεργο πλην αποσπασμένο Έλληνα προπονητή που προσφάτως ως team μάνατζερ της εθνικής ομάδας ξέχασε δύο αθλήτριες στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης! 

Ήρθε η ώρα να μας πείτε κε Καραμπέτσο που απασχολούνται οι Έλληνες προπονητές που έχετε αποσπάσει και πληρώνονται με χρήματα του Ελληνικού λαού! 

Ήρθε η ώρα κε Σαμαρά να μας πείτε πόσες προσωρινές κάρτες (που μετά από λίγο γίνονται μόνιμες) έχετε δώσει σε Έλληνες πολίτες? 

Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η κωμωδία με τις κάρτες των προπονητών!

Οι ομάδες προσπαθούν να δώσουν μια διαφορετική Αίγλη στο πρωτάθλημα επενδύοντας εκατομμύρια Ευρώ και έρχεται η ΕΟΠΕ να βάλει προσχώματα και να ικανοποιήσει τις παράλογες απαιτήσεις του ΣΕΠΠΕ την στιγμή που γνωρίζει ότι οι επιτροπές δεν θα συνεδριάσουν! 

Η Γελοιότητα της υπόθεσης είναι ότι οι δύο Ιταλοί που οι ομάδες τους αγωνίζονται στην Ευρώπη θα μπορούν να κάθονται στον πάγκο στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά δεν θα μπορούν να κάθονται στα παιχνίδια του πρωταθλήματος! 

Η ΕΟΠΕ είναι το ανώτατο όργανο των σωματείων και για αυτό το λόγο ψηφίζουν μόνο αυτά και απαγορεύεται να ψηφίζουν διαιτητές και προπονητές σύμφωνα με τον νόμο! Τώρα πως μας διοικεί ένας διαιτητής και ένας προπονητής, είναι άλλο θέμα! 

ΥΓ. στις άλλες ομοσπονδίες όπως την ΚΟΕ θα δοθούν κανονικά οι κάρτες των προπονητών! (στην ΚΟΕ ανήκει το Πόλο- το άθλημα των Πανευρωπαϊκών και παγκόσμιων μεταλλίων)

ΥΓ2. Απορώ γιατί οι ομάδες δεν στέλνουν μια καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση περί ισότητας των πολιτών της Ευρωπαϊκής ζώνης! (τεράστια πρόστιμα που τα σημερινά χρέη της ΕΟΠΕ θα μοιάζουν με φιλοδώρημα) 

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα