Δεν είναι κρέατα στο τσιγκέλι!

14/09/2019 00:58740Απόψεις
Ετικέτες:
tatoo

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι δικηγόροι που ασχολούνται με το αθλητικό δίκαιο πιάνουν δουλειά αφού δεν είναι λίγοι οι παράγοντες που μπερδεύουν τον αθλητισμό με τις μετοχές και την περιουσία τους! 
Παράγοντες που η μόνη σχέση με τον αθλητισμό, είναι τα χρήματα που μπορούν να πετούν κάθε χρόνο σε μια ομάδα βγάζουν όλο τον εγωισμό πάνω σε αθλητές και αθλήτριες θεωρώντας τους μέρος της περιουσίας τους.

Δεν έχουν αντιληφτεί ότι η ''δουλεία'' έχει τελειώσει εδώ και χρόνια και ΟΛΟΙ ανήκουμε μόνο στον εαυτό μας.
Ειδικά σε αθλήματα που το καθεστώς είναι τελείως λάθος όπως στο βόλεϊ που όλες οι κατηγορίες στις γυναίκες και όλες στους άντρες εκτός από την volleyleague είναι ερασιτεχνικές τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. 

Ξαφνικά δεν βλέπουν έναν αθλητή, μια αθλήτρια σαν άνθρωπο αλλά σαν εμπόρευμα.

Όλο το σύστημα όπως έχει κτιστεί είναι ένα μεγάλο λάθος που ήρθε η ώρα να αλλαχτεί. 

Για να αλλαχτεί όμως μια τέτοια κατάσταση θέλει όραμα, ξεκάθαρους απλούς κανόνες και κυρίως ανθρώπους που δεν θα κρύβονται  πίσω από ένα κόμμα ή μια λέξη.

Ανθρώπους που δεν θα βάζουν μπροστά το χρήμα και τον εγωισμό τους αλλά τον άνθρωπο και θα αγαπούν το άθλημα.
Δεν θέλουμε ισορροπιστές αλλά αναδιοργανωτές του αθλήματος που να φέρουν επανάσταση στα κακώς κείμενα!

Προς παράγοντες ομάδων: δεν είστε υπεύθυνοι κρεοπωλείου αλλά ενός ζωντανού οργανισμού που όσο τον αγκαλιάζεις τόσο σου δίνει χαρές. Φτάνει να μην τον πνίξεις από το πολύ αγκάλιασμα!
Προς παράγοντες ΕΟΠΕ: Η λογική ήταν το ‘όπλο’ που μεγαλούργησαν οι αρχαίοι Έλληνες, και ο φόβος, η ιδιοτέλεια, το χαράτσι και το γρόσι οι λόγοι που μείναμε σκλαβωμένοι 400 χρόνια στους Τούρκους! 


Σχετικά Άρθρα