Δεν αφήνει την Καζάν ο Λεόν και υπόσχεται περισσότερα!

02/05/2017 19:47788Πρωταθλήματα Ανδρών - Ευρώπη Πρωταθλήματα Ανδρών - Διεθνή Διεθνή
Ετικέτες: Ουιλφρέντο ΛεόνΖενίτ Καζάνεθνική Πολωνίας
be a maverick

Την πρόθεσή του να παραμείνει στην Ρωσία και την Ζενίτ Καζάν τουλάχιστον για όσο θα δεσμεύεται με το υπάρχον του συμβόλαιο, φανέρωσε σε πολωνική εφημερίδα ο Ουιλφρέντο Λεόν.

Ο πολωνικού διαβατηρίου Κουβανός μίλησε στο przegladsportowy.pl και ερωτηθείς για το μέλλον του ανέφερε: «Έχω ακόμη συμβόλαιο με την Καζάν και δεν σκοπεύω να πάω πουθενά».

Επιπροσθέτως μίλησε για το δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική ομάδα της... δεύτερης χώρας του, λέγοντας: «Όχι δεν ξέρω πότε θα κάνω ντεμπούτο. Η μπάλα είναι στην πλευρά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Γνωρίζω πως η FIVB μπορεί να κάνει τα κατάλληλα βήματα για να γίνει αυτό και πως η Κούβα δεν μπορεί να το εμποδίσει. Εκεί λένε πως δεν μπορείς να παίξεις σε άλλη εθνική ακόμη κι αν δεν έχεις παίξει για την δική της, αλλά οι Αρχές του παγκοσμίου βόλεϊ μπορούν να πάρουν αποφάσεις για να το επιλύσουν».

Τέλος στάθηκε στο εάν θα τον δούμε σε δράση και το καλοκαίρι αλλά και τους μελλοντικούς του στόχους.. «Δεν θα παίξω στο Κατάρ φέτος. Πρέπει να ξεκουράσω το σώμα μου και να δω σε τι κατάσταση θα είμαι. Ομαδικά μπορεί να μην έχουμε κατακτήσει το Παγκόσμιο Συλλόγων αλλά είναι κάτι που θέλουμε να πετύχουμε. Ελπίζω να το κάνουμε φέτος» κατέληξε.

Γιώργος Σιάφας


Σχετικά Άρθρα