Δ. Λυκογιάννη: «Το καλύτερο παιχνίδι μας με ΑΕΚ, μέχρι το... επόμενο»

30/11/2017 17:04354ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ
Ετικέτες: Δήμητρα ΛυκογιάννηΘέτις ΒούλαςΘέτιδα Βούλας
tatoo

Η Δήμητρα Λυκογιάννη, λίγες μέρες μετά το σπουδαίο διπλό της Θέτιδας επί της ΑΕΚ, μιλάει στο volleyball.gr για το πρωτάθλημα της Pre League και για το αν η ομάδα της είναι φαβορί για την άνοδο.

«Σίγουρα με την δυναμική τους έχουν ξεχωρίσει κάποιες ομάδες. Κάποιες άλλες δυνατές, που είναι από την μέση και κα΄τω της βαθμολογίας, εμείς ως Θέτιδα βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν ένα ντέρμπι, γιατί η κατηγορία είναι πολύ ανταγωνιστική. Όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Είμαστε ακόμα στην αρχή, πρέπει να τελειώσει ο πρώτος γύρος για να έχουμε μία πιο καλή εικόνα».

Η νίκη επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι κορυφής, ήταν και η καλύτερη μέχρι στιγμής εμφάνιση για την ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη: «Ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι μέχρι το επόμενο. Η ομάδα έπαιξε με συγκέντρωση, συνοχή και φάνηκε ότι το θέλαμε πολύ. Ακολούθησαν τα κορίτσια τις οδηγίες και είχαν πειθαρχία στο παιχνίδι τους. Το δεύτερο σετ ήταν κλειδί και εκεί έδειξαν την δυναμική τους τα κορίτσια». 

Επόμενο παιχνίδι για τη Θέτιδα, ο εντός έδρας αγώνας κόντρα στη Μεσσαρά: «Θέλουμε να πετύχουμε την 8η νίκη μας. Η Μεσσαρά έχει κάνει πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής και είναι πολύ αξιόλογη ομάδα. Πρέπει εμείς να διαχειριστούμε μία περίοδο με τρία πολύ δυνατά παιχνίδια τα οποία θέλουμε και να νικήσουμε».

Κλείνοντας, η έμπειρη προπονήτρια δεν θέλησε να βάλει την ταμπέλα του φαβορί για την άνοδο στην ομάδα της. «Δεν είμαστε φαβορί και δεν μου αρέσει να μιλάω γι'αυτό. Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα μου να έχει σοβαρότητα, πειθαρχία και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι θετική η πορεία μας μέχρι τώρα αλλά πρέπει να υπάρχει διάρκεια για να πετύχουμε».


Σχετικά Άρθρα