Χωρίς τον... μάγο της στο World League η Βραζιλία!

26/04/2017 17:37658World League Ανδρών
Ετικέτες: Γουίλιαμ Αρζόναεθνική ΒραζιλίαςWorld League
be a maverick

Χωρίς τον Γουίλιαμ Αρζόνα, τον επονομαζόμενο «El Mago» θα παραταχθεί στο World League η εθνική Βραζιλίας, με τον διεθνή πασαδόρο να επιβεβαιώνει τις φήμες λέγοντας πως θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Ο Γουίλιαμ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την υπόλοιπη ομάδα στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξήχθησαν στην πατρίδα του, όμως δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ρενάν Νταλ Ζότο στην προσπάθεια που θα κάνουν οι Βραζιλιάνοι να τερματίσουν μια θέση παραπάνω συγκριτικά με την διοργάνωση του 2016, δηλαδή την πρώτη.

Οι λόγοι της απουσίας του σύμφωνα με τον ίδιο είναι οικογενειακοί.

«Μιλήσαμε με τον προπονητή πριν περίπου έναν μήνα και μου είπε ότι διανύουμε μεταίχμιο αυτήν την περίοδο στην εθνική και πως για την μετάβαση αυτή θα χρειαστεί τους πιο έμπειρους παίκτες δίπλα του. Του εξήγησα ότι να φοράω τη φανέλα της Βραζιλίας θα αποτελεί πάντα τιμή για μένα, ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν είχα τη δυνατότητα να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου.

Τους υποσχέθηκα ότι με το τέλος της σεζόν θα τους πήγαινα διακοπές για να είμαστε όλοι μαζί και δεν μπορώ να σπάσω αυτήν την υπόσχεση. Συνεπώς δεν θα παίξω στο World League. Όμως εάν ο Ρενάν με θέλει για το Κύπελλο Λατινικής Αμερικής ή το World Grand Championships Cup, θα είμαι εκεί» σχολίασε.

Γιώργος Σιάφας


Σχετικά Άρθρα