Χήρας:«Ευχαριστώ τον κόσμο του νησιού για την υποστήριξη του»

27/07/2017 20:241006Φοίνικας Σύρου
Vaat
Ετικέτες: Φοίνικας ΣύρουΑλέξανδρος Χήρας
be a maverick

 Δηλώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Φοίνικα Σύρου έκανε στο Sportcyclades24.gr και στον Αντώνη Σολάρη, ο κεντρικός Αλέξανδρος Χήρας, την παραμονή του οποίου επιθυμούσε και το σύνολο των φίλων του συλλόγου οπως αποκαλύπτει στο άρθρο του, ο συγκεκριμενος δημοσιογράφος:

«Όταν τελείωσε το προηγούμενο Πρωτάθλημα βόλεϊ, ρώτησα ορισμένους οπαδούς   του Φοίνικα ποιον παίκτη θα ήθελαν να κρατήσουν και την επόμενη περίοδο. Ήθελα με αυτό τον τρόπο να δω, τον βαθμό ικανοποίησης των ανθρώπων που στέκονται κάθε αγωνιστική δίπλα στην ομάδα και μάλιστα σε μια χρονιά που δεν ήταν η καλύτερή της στη Volley league.

Στις προτιμήσεις λοιπόν των φιλάθλων οπαδών του Φοίνικα πρώτοι ήλθαν δυο Έλληνες παίκτες  που με άριστα το 10 πήραν…….11 για την φιλοτιμία και τον δυναμισμό που έβγαλαν πάνω στο Taraflex. Επειδή ο σκοπός μου δεν ήταν να επηρεάσω τις επιλογές της ομάδας για την φετινή περίοδο,  δεν δημοσιοποίησα το ανεπίσημο γκάλοπ και το κράτησα κρυφό.

Τώρα λοιπόν που επίσημα ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Χήρα μπορώ να πω ότι ήταν ο ένας από τους δυο Έλληνες που συγκέντρωσαν τις καλύτερες κριτικές και όλοι επιθυμούσαν την παραμονή του.

 Αυτή η επιλογή δείχνει ότι και οι άνθρωποι που χειρίζονται την συγκρότηση της ομάδας εκτός από τις γνώσεις έχουν και τα αντανακλαστικά για να καταλαβαίνουν τις επιθυμίες αυτών που πληρώνουν κάθε αγωνιστική το εισιτήριό τους και οι οπαδοί   διαθέτουν σε μεγάλο βαθμό γνώση του αθλήματος και μπορούν να μετρούν το φιλότιμο και την διάθεση των παικτών και γι΄ αυτό μπορούν πια (και το έχουν κάνει πολλές φορές) να χειροκροτούν τους αντιπάλους όταν φεύγουν δίκαια νικητές από το «Γιάννης Γουλανδρής».

Βρήκαμε τον Αλέξανδρο Χήρα στην Κατερίνη και τι όμορφες παραλίες της να «γεμίζει τις μπαταρίες του» ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας με το νέο προπονητή και του ζητήσαμε να μας πει τα συναισθήματά του από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Φοίνικα και δυο λόγια για του οπαδούς του Φοίνικα χωρίς να του γνωστοποιήσουμε τα αποτελέσματα του περσινού γκάλοπ και την εκτίμηση των οπαδών της ομάδας στο πρόσωπό του.

Μας είπε λοιπόν "Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο νησί, ευχαριστώ πολύ την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του νησιού για την υποστήριξη που έδειξε στην ομάδα την περασμένη σεζόν και  προκαταβολικά για το νέο πρωτάθλημα νπου τους θέλουμε  πάλι κοντά μας".

Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν η Διοίκηση του Φοίνικα ενδιαφέρεται ή διαπραγματεύεται με τον δεύτερα Έλληνα. Το όνομά του θα το κάνω γνωστό μόνο εάν επίσημα ανακοινωθεί,  διαφορετικά θα το κρατήσω κρυφό για ευνόητους λόγους.»

 

Πηγη: Sportcyclades24.gr

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα