Νίκος Χιωτάκης: «Η Κηφισιά συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις του βόλεϊ»

17/03/2017 01:56813ΑΟΠ Κηφισιάς Κύπελο Ελλάδας Ανδρών
Vaat
Ετικέτες: Νίκος ΧιωτάκηςAOΠ Κηφισιά
be a maverick

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και πρώην δήμαρχος Κηφισιάς, είναι από τους πιο πιστούς φιλάθλους του ΑΟΠ Κηφισιάς. Μάλιστα το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την προσπάθεια της ομάδας στο FINAL 4  του κυπέλλου.

Ο κ. Νίκος Χιωτάκης τόνισε στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ για την συμμετοχή του ΑΟΠΚ στην σημαντική διοργάνωση:  «Η 4η συνεχόμενη συμμετοχή  σε Final 4 του κυπέλλου Ελλάδας αποδεικνύει ότι η Κηφισιά συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού βόλεϊ. Πέραν από τις πολλές διακρίσεις της ομάδας ένας σημαντικός παράγοντας είναι και η διάρκεια.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση του συλλόγου και ιδιαίτερα στο πρόεδρο Γιάννη Κόντο που καθημερινά καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και ξοδεύεται τόσο πνευματικά όσο και υλικά. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή της ομάδας Κώστα Αρσενιάδη ο οποίος κάθε χρόνο χτίζει την καλύτερη δυνατή ομάδα. Αυτό μάλιστα γίνεται και σε μία εποχή που τα μπάτζετ των ομάδων είναι περιορισμένα λόγω της οικονομικής κρίσης».

Ο Νίκος Χιωτάκης δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια και στους παίκτες του ΑΟΠΚ: «Οι αθλητές της ομάδας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές των επιτυχιών.

Η ομάδα έχει ως βασικό κορμό τέσσερις έμπειρους παίκτες. Τον αρχηγό Δημήτρη Νικολάκη, τον Νικόλα Παπαγγελόπουλο, τον Κώστα Ταμπουρατζή και τον Γιώργο Καπέλλα. Μαζί με τους ακρογωνιαίους λίθους Μπόγιαν Γιορντάνοφ και Κώστα Χριστοφιδέλη, αλλά και τους Βαγγέλη Μουρούτη, Ζλάτκο Πούλκο, Νικήτα Εφραιμίδη και Νίκο Καρατζά φέρνουν εξαιρετικά αποτελέσματα».

Ο Νίκος Χιωτάκης ολοκλήρωσε λέγοντας: «Ελπίζω το διήμερο να δούμε ωραίους αγώνες στο Αλεξάνδρειο. Εύχομαι και ελπίζω αυτή τη φορά να έχει η ομάδα και την τύχη με το μέρος της και να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας. Καλή επιτυχία στην Κηφισιά μας».

Πηγη Αmarisia.gr

 

 

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα