Χαριτωνίδης: «Τα παιδιά έδειξαν μεγάλη συνέπεια-Έχουμε ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για του χρόνου»

Ο Γιάννης Χαριτωνίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου στα μέσα Δεκεμβρίου και κατάφερε να διατηρήσει τον διατηρήσει στην πρώτη θέση της Pre League. Ο κόουτς του Ιστορικού σχολίασε τη φετινή χρονιά, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη σεζόν που θα βρει την ομάδα στη Volley League.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη φετινή σεζόν: «Ήταν μία πολύ πετυχημένη χρονιά. Πρωταρχικός στόχος του συλλόγου ήταν η άνοδος και η ομάδα χτίστηκε το καλοκαίρι γι’ αυτό το σκοπό. Καταφέραμε να πετύχουμε την άνοδο αρκετά νωρίς και έτσι το επόμενό μας κίνητρο είναι να κλείσουμε χωρίς ήττα τη χρονιά. Τα παιδιά έχουν δείξει μεγάλη συνέπεια και πιστεύω πως μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα συνεχίσουμε έτσι».

Για την επόμενη χρονιά: «Έχουμε ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά. Η Volley League είναι μια διαφορετική κατηγορία με διαφορετικές απαιτήσεις και πάνω σ’ αυτό προετοιμαζόμαστε».

spot_img

Περισσοτερα

Οι διεθνείς έδειξαν την κλάση τους και πήραν το...

Στην πρώτη θέση του τουρνουά οι δύο αθλήτριες. Λίζα Τριανταφυλλίδη και Δήμητρα Μαναβή συνεργάστηκαν με απόλυτη επιτυχία στο...

Η Πετροπούλου νέα λίμπερο της Ελευσίνας

Ανακοινώθηκε η απόκτηση της. Ο Κέλεος Ελευσίνας ήρθε σε συμφωνία με τη Δήμητρα Πετροπούλου, η οποία αγωνίζεται ως...

Έτοιμη η Θεσσαλονίκη για άλλη μία γιορτή του μπιτς...

Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες. Η πόλη της Θεσσαλονίκης παρουσιάζεται έτοιμη για τη διεξαγωγή του THESSALONIKI MASTERS, με την καθιερωμένη...