Το αντίο της Χαντάβα απο τη Βραζιλία

22/03/2017 01:271319Διεθνή Πρωταθλήματα χωρών
Ετικέτες: Εύα ΧαντάβαΒραζιλία
be a maverick

 Την αποχώρηση της απο το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, ανακοίνωσε μέσω του προφίλ της στο f/b η Εύα Χαντάβα. Η διεθνής αθλήτρια στο σημείωμα της αναφέρει τις καταπληκτικές εμπειρίες που πέρασε στη χώρα της σάμπα με τη φανέλα της Φλουμινένσε και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής της. Αναλυτικά αναφέρει:

«Άλλη μία αθλητική χρονιά έφτασε και πάλι στο τέλος της. Και μπορεί να αγωνίστηκα μόνο για 4 μήνες εδώ στη Βραζιλία αλλά μέσα σ’αυτό το μικρό χρονικό διάστημα αποκόμισα πολύτιμες εμπειρίες!!! Μόνο χαρούμενη κι ευγνώμων μπορώ να αισθάνομαι γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσω ένα από τα όνειρά μου και να παίξω σ’ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα στο κόσμο, απέναντι σε αθλήτριες παγκοσμίου κλάσης και με συμπαίκτριες που πέρα από αθλητικές ικανότητες είχαν και αξιοθαύμαστη αθλητική παιδεία!!!

Καθημερινά δούλευα πιο σκληρά και με μεγαλύτερη αφοσίωση, σε κάθε παιχνίδι πείσμωνα περισσότερο για την νίκη, έπαιζα σε γεμάτα γήπεδα όπου ανεξαρτήτου αποτελέσματος πέρα από το χειροκρότημα πάντα μας αντιμετώπιζαν και με σεβασμό, έκανα υπερβάσεις που ούτε εγώ πίστευα ότι μπορούσα να κάνω και κατάφερα μέσα από τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες να βελτιωθώ όχι μόνο ως αθλήτρια αλλά και ως προσωπικότητα.

φεύγω μόνο με όμορφες στιγμές μέσα μου, έχοντας κάνει νέους φίλους και μ’ένα τεράστιο χαμόγελο γιατί πραγματικά αισθάνομαι πολύ τυχερή που μου δόθηκε μία τέτοια ευκαιρία στην αθλητική μου καριέρα!!! Εις το επανιδείν Βραζιλία.. the best is yet to come!!!»

 

Σχετικά Άρθρα