Χάλκινο μετάλλιο για Δήμητρα Καραγκούνη, Θεοδώρα Σαρακατσάνη

29/07/2018 18:47528Beach Volley
Ετικέτες: beach volley
tatoo

Την τρίτη θέση στην Ελλάδα κατέκτησαν στο τελικό τουρνουά Masters στον Άγιο Νικόλαο οι Δήμητρα Καραγκούνη, Θεοδώρα Σαρακατσάνη. Tέταρτη θέση για την ομάδα των Έφη Μυρίλλα, Λήδα Σαριδάκη.

Η ομάδα έκπληξη της φετινής διοργάνωσης πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο στην πρώτη τους εμφάνιση ως δίδυμο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, επικρατώντας στον μικρό τελικό στην μαρίνα Αγίου Νικολάου με 2-0 (21-11, 21-13) σετ των Έφη Μυρίλλα, Λήδα Σαριδάκη. Επόμενος στόχος για τις Καραγκούνη, Σαρακατσάνη το Juniors K22, όπου στόχος είναι η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες με το πρώτο μας μετάλλιο. Ελπίζουμε για ακόμα περισσότερα με τα τελικά στο Κ22. Το αφιερώνω στην αδερφή μου Πένυ και σε πολύ σημαντικούς ανθρώπους που ήρθαν και μας στήριξαν» δήλωσε η Δήμητρα Καραγκούνη και η Θεοδώρα Σαρακατσάνη τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Ελπίζω να τα πάμε εξίσου καλά και στα τελικά του Κ22 που είναι ο μεγάλος μας στόχος. Δεν περιμέναμε ότι θα τα πηγαίναμε τόσο καλά και θα φτάναμε μέχρι τον μικρό τελικό. Ευχαριστούμε πολύ τους προπονητές μας για την βοήθεια και όλους τους ανθρώπους που μας στήριξαν».


Σχετικά Άρθρα