back to top

Μπερέτα: Ο «πυλώνας» της Μόντσα συνεχίζει για 13η χρονιά

Διαβάστε Επίσης

Ο αρχηγός της Μόντσα, Τομάς Μπερέτα, θα συνεχίσει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και για την αγωνιστική περίοδο 2025-26, σηματοδοτώντας τη 13η του σεζόν στην πρώτη κατηγορία και την 11η συνεχόμενη με τα χρώματα του συλλόγου της Μόντσα.

Μίλωνας: Επισημοποίησε την επιστροφή Αγκάμεζ!

Ο πολύπειρος κεντρικός αποτελεί «σημαία» της Μόντσα, έχοντας ζήσει κάθε σημαντική στιγμή στην ιστορία του συλλόγου. Με κορυφαία διάκριση την κατάκτηση του CEV Cup το 2022, ο Μπερέτα συνέχισε και την περασμένη σεζόν να προσφέρει τα μέγιστα, συμβάλλοντας καθοριστικά στη σωτηρία της ομάδας στο πρωτάθλημα και στην αξιόλογη πορεία μέχρι τα προημιτελικά του Champions League, όπου αποκλείστηκαν από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Περούτζια.

Ο 35χρονος Ιταλός διεθνής, με 36 συμμετοχές στο ενεργητικό του με την Εθνική Ιταλίας, συνεχίζει να ηγείται της Μόντσα σε μία σεζόν όπου η ομάδα καλείται να επιστρέψει στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος SuperLega.

«Η επόμενη θα είναι η 13η μου χρονιά εδώ, η 11η συνεχόμενη. Είμαι περήφανος που συνεχίζω να φοράω αυτά τα χρώματα, ιδιαίτερα μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά, που μας δίδαξε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πετύχαμε έναν πολύ σημαντικό στόχο στο τέλος και τη νέα σεζόν θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε εκεί που ανήκει η Μόντσα», δήλωσε ο Μπερέτα.

Πηγή φωτογραφίας: MonzaVolley

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

VNL: Ο Παλόνσκι οδήγησε την Αργεντινή σε θρίλερ-νίκη επί...

Η Αργεντινή πανηγύρισε τη δεύτερη της νίκη στη Volleyball Nations League 2025, επικρατώντας του Καναδά μέσα στο...

Volleyball Nations League: Νίκη για την Ολλανδία κόντρα στην...

Η Ολλανδία επικράτησε της Τουρκίας με 3-1 σετ, ενώ η Ιαπωνία υπερίσχυσε της Σερβίας με καθαρό 3-0,...

Άννα Ντανέσι: Η «σιδηρά κυρία» του ιταλικού βόλεϊ συνεχίζει...

Η αρχηγός της Εθνικής Ιταλίας παραμένει στη Βέρο Μιλάνο για 5η σεζόν. Στον ΟΦΗ ο Βλαχόπουλος! Η Άννα Ντανέσι...
spot_img