back to top

Μπακοδήμος: «Στις λεπτομέρειες η ήττα, οι αντίπαλες ομάδες παίζουνε με ψυχολογικό αβαντάζ»

Διαβάστε Επίσης

Ο Άθλος Ορεστιάδας πάλεψε με νύχια και με δόντια ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την νίκη που χρειαζόταν.

Άθλος Ορεστιάδας-Φοίνικας Σύρου 2-3: Απόδραση με δίποντο από την Αλεξανδρούπολη

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκαναν για το ματς τόσο ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μπακοδήμος, όσο και ο κεντρικός Θανάσης Ππαγεωργίου.

Γιώργος Μπακοδήμος (Προπονητής): «Σήμερα η ήττα ήρθε στις λεπτομέρειες. Οι αντίπαλες ομάδες παίζουνε με ψυχολογικό αβαντάζ. Εμείς έχουμε πολλά θέματα να επιλύσουμε, παρόλα αυτά οι αθλητές πλην ενός παιχνιδιού, δεν υπάρχει κάποιο ματς που αυτή η ομάδα δεν έχει αγωνιστεί. Όπως καταλαβαίνετε βέβαια υπάρχουν και παιχνίδια που δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας, την κωμωδία και το δράμα παρέα, αφού κανονικά εδώ παίζονται “δύο έργα” και πρέπει να πληρώνουμε διπλό εισιτήριο. Ακόμη περιμένουμε αυτή τη περιβόητη Δευτέρα, που θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο γήπεδό μας. Μάλλον εννοούν τη Δευτέρα Παρουσία! Εμείς έχουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια στην έδρα μας, στη φιλόξενη πόλη της Αλεξανδρούπολης. Εφόσον δεν καταδέχεται κάποιος να μας βοηθήσει αλλού, θα ερχόμαστε να παίζουμε εδώ».

Θανάσης Παπαγεωργίου (Κεντρικός): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο φίλο μου το Ρικάρντο που αναδείχθηκε MVP και την ομάδα της Σύρου για τη δίκαιη επικράτησή της. Εμείς ξεκινήσαμε λίγο νωχελικά και χάσαμε τα πρώτα δύο σετ. Μετά είδαμε πως δεν έχουμε περιθώρια και πρέπει να το κυνηγήσουμε λίγο περισσότερο, το παλέψαμε , ισοφαρίσαμε 2-2 αλλά στη «ρωσική ρουλέτα» του τάι μπρέικ κερδίζει ο καλύτερος. Στο 5ο σετ μας βγήκε η κούραση και γενικά θεωρώ πως μετά το 3ο σετ που αρχίσαμε να “ανεβαίνουμε” ως ομάδα είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας, αφού η ομάδα “πήρε τα πάνω της” και παίξαμε καλύτερο βόλεϊ».

πηγή φωτογραφίας: http://athlosorestiadas.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Volley League: Οι μεταδόσεις της 13ης αγωνιστικής – Ποια...

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Μίλωνα κλέβει την παράσταση και ανοίγει την αυλαία της 13ης...

Ορφανός στο Volleyland: «Ευχαριστώ τον Πήγασο – Σίγουρος για...

Ο Γιάννης Ορφανός μίλησε στο volleyland.gr για την απόφαση του να παραιτηθεί μετά τον αγώνα με τον...

Πηγασος Πολίχνης: Τέλος ο Ορφανός

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Πηγάσου Πολίχνης, ο Γιάννης Ορφανός, μετά από δυο χρόνια συνεργασίας...
spot_img