Αθλήτριες βόλεϊ Ηλυσιακού: "Ναι στο πρωτάθλημα, ΟΧΙ στους τραυματισμούς και σε αγώνες Τετάρτη-Σάββατο"

14/02/2021 18:12429volleyleague Γυναικών
Ετικέτες: α1γυναικώνΑΟ ΗλυσιακόςΗλυσιακός
be a maverick

Σε ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε και από τον σύλλογο, οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηλυσιακού Α.Ο. εκφράζουν τόσο την ανησυχία τους για τους συνεχόμενους τραυματισμούς αθλητριών αλλά και για την επικινδυνότητα των συνεχόμενων αγώνων Τετάρτη – Σάββατο μετά από την πολύμηνη αποχή στις προπονήσεις και την αγωνιστική δράση.

Οι αθλήτριες της ομάδας φυσικά δεν παραλείπουν να ευχηθούν περαστικά στην συναθλήτρια τους Βασιλική Χατζηκωνσταντα που ήταν η 5η απώλεια αθλήτριας σε 2 αγωνιστικές μετά την επανεκκίνηση της Volley League.

Η ανακοίνωση των αθλητριών του Ηλυσιακού Α.Ο. ακολουθεί τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού κ. Σαραντίτη  μετά τον χθεσινό αγώνα με τον Αίαντα στη Θεσσαλονίκη και τον σοβαρό τραυματισμό της κεντρικής Ηλιόνης Κελεσίδη
 

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ Α.Ο.:

«Μετά από δύο μήνες αποχής από τα γήπεδα, και με ένα μήνα προετοιμασίας, ξεκινήσαμε όλες οι ομάδες να παίζουμε ένα πρωτάθλημα το οποίο γρήγορα έπρεπε να ξεκινήσει και γρήγορα να τελειώσει γιατί κάποιοι έτσι το ήθελαν.

Καλούμαστε λοιπόν μετά από τόσο καιρό αγωνιστικής απραξίας και με μια αναγκαστικά " βιαστική" προετοιμασία να ανταπεξέλθουμε σε ένα πρωτάθλημα που παίζεται "Τετάρτη-Σάββατο", με κούραση, με ταξίδια, με κανένα ρεπό, με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι εν μέσω πανδημίας.  Έχουν παιχτεί δύο αγωνιστικές και μια εμβόλιμη μέσα σε 1 εβδομάδα, και οι απώλειες αθλητριών από τραυματισμούς, και μάλιστα αρκετά σοβαρούς σε κάποιες περιπτώσεις, διαδέχονται η μία την άλλη.

Εμείς, ως αθλήτριες, θέλουμε να εκφράσουμε την αγωνία μας για όλη αυτή την κατάσταση και τον φόβο μας για τη συνέχεια. Θέλουμε να είμαστε στο γήπεδο, θέλουμε να παίζουμε αγώνες, αγαπάμε αυτό που κάνουμε αλλά ζητάμε καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες . ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!! ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ!!!!

Περαστικά στην συναθλήτρια μας Βασιλική Χατζηκωνσταντα .

Ευχόμαστε να αναρρώσει και να είναι σύντομα κοντά μας!!!»


Σχετικά Άρθρα