«Αστακός» το κλειστό της Γλυφάδας για το Final 4

01/03/2017 22:10324volleyleague Γυναικών Κύπελλο Ελλάδας Ελληνικές Διοργανώσεις Κύπελο Ελλάδας Γυναικών
Ετικέτες: Final 4Κύπελλο Ελλάδας ΓυναικώνΔΑΚ Γλυφαδας
tatoo

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών 2017 (4/5 Μαρτίου, ΔΑΚ Γλυφάδας) και τα μέτρα τάξης που αποφασίστηκαν θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά, καθώς οι αγώνες θα είναι «υπερειδικής» διαχείρισης.

Συνολικά θα εκδοθούν 2.032 ονομάστικοποιημένες προσκλήσεις. Οι ομάδες θα λάβουν 120 ονομαστικές προσκλήσεις (30 σε έκαστη ομάδα), ενώ οι υπόλοιπες θα διατεθούν από την ΕΟΠΕ σε παράγοντες του αθλήματος (αναλυτικά παρακάτω). Οι κάτοχοι των προσκλήσεων θα πρέπει να φέρουν μαζί τους και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο, ενώ θα υπάρξουν τρεις ζώνες ελέγχου περιμετρικά του κλειστού.

Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα που φέρουν πλακάτ ή πανό και αν διαπιστωθεί η ύπαρξή τους μέσα στο κλειστό αυτά θα απομακρύνονται. Οι διατιθέμενες προσκλήσεις θα έχουν ισχύ και για τους δύο ημιτελικούς του Σαββάτου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Μεταξύ άλλων και όπως κοινοποιήθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Νοτ/κης Αττικής έπειτα από τη σύσκεψη όλων των αρμόδιων φορέων (28/2) αποφασίστηκε:

-Η διοργανώτρια Αρχή ΕΟΠΕ θα εκδώσει συνολικά έως 2.032 ονομαστικοποιήμενες προσκλήσεις για τα μέλη των αγωνιζόμενων ομάδων, εκ των οποίων 120 προκλήσεις θα δοθούν στα αγωνιζόμενα σωματεία των ομάδων (30 σε έκαστη ομάδα), δέκα (10) σε χορηγούς και στην ΕΟΠΕ, η οποία θα διανέμει στους γονείς των συμμετεχόντων αθλητών των ομάδων.

Οι υπόλοιπες διαθέσιμες προσκησεις θα δοθούν στους κάτωθι, έπειτα από λίστα που θα δοθεί στην ΕΟΠΕ μέσω των σωματείων που ανήκουν.
- σε μη ενεργούς αθλητές. Αθλήτριες που βρόσκονται στο αρχείο μητρώου ΕΟΠΕ
- στα μέλη Διοικήσεων Σωματείων ΕΟΠΕ
- στα μέλη Συνδέσμων Διαιτητών
- στα μέλη Συνδέσμου Προπονητών (ΣΕΠΠΕ)
- στα μέλη Συνδέσμου Παλαιμάχων Αθλητών
- σε γονείς που συνοδεύουν παιδιά κάτω των 16 ετών.

-Η διανομή των εισιτηρίων θα γίνει από την ΕΟΠΕ. Οι διατιθέμενες προσκλήσεις του Σαββάτου (4/3/17) θα έχουν ισχύ και για τους δυο ημιτελικούς αγώνες.

-Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι, σε τρεις ζώνες περιμετρικά του Αθλητικού.

-Τα άτομα που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του αγώνα να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο, πέραν της πρόσκλησης.

-Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε άτομα που φέρουν πλακάτ ή πανό.

-Σε περίπτωση που αναρτηθούν στις κερκίδες πανό με μέριμνα της υποστηριζόμενης ομάδας και κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, αυτά απομακρύνονται.

 


Σχετικά Άρθρα