Ασκληπιός Τρικάλων: Νέα προπονήτρια η Βασίλεβα

07/07/2017 01:501308Α2 Γυναικών
Ετικέτες: Ασκληπιός ΤρικάλωνΣβέτλα Βασίλεβα
be a maverick

 Η Σβέτλα Βασίλεβα θα ειναι η διάδοχος της Σοφίας Παναγιάρη στον πάγκο του Ασκληπιού Τρικάλων ο οποίος αναφέρει στο σχετικό δελτίο Τύπου:

«Μια φίλη από τα παλιά επέστρεψε και αναλαμβάνει την ευθύνη να οδηγήσει τον Ασκληπιό τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18 στα δύσκολα μονοπάτια της Α2 γυναικών.

Η κα Σβέτλα Βασίλεβα μετά από απουσία τριών ετών επιστρέφει σε γνώριμα γήπεδα και αναλαμβάνει την καθοδήγηση των αγωνιστικών τμημάτων του Ασκληπιού (γυναίκες, κορασίδες, νεάνιδες, παγκορασίδες)

Η κα Βασίλεβα είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με ειδικότητα πετοσφαίρηση. Από το 2011 έως το 2014 υπήρξε προπονήτρια των ακαδημιών του Ασκληπιού ενώ παράλληλα ήταν και βοηθός προπονήτρια στην ομάδα γυναικών.

Από το 2014 μετακόμισε στον Φιλαθλητικό Λάρισας έχοντας την ευθύνη των ακαδημιών, ενώ την περίοδο 2016-17 είχε την ευθύνη των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής με σημαντικές επιτυχίες.

Παράλληλα είναι και καθηγήτρια πετοσφαίρησης στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών. Ο Α.Σ Ασκληπιός καλωσορίζει την κ Βασίλεβα στην οικογένειά μας και της ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία.»

Σχετικά Άρθρα