ΑΣ Ωραιοκάστρου: Σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης

20/05/2017 21:211663Τοπικά Τοπικά Ανδρών Τοπικά Γυναικών Αναπτυξιακά Αγοριών Αναπτυξιακά Κοριτσιών Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές
Ετικέτες: ΑΣ Ωραιοκάστρου
be a maverick

Σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης έκανε ο ΑΣ Ωραιοκάστρου ενόψει της νέας σεζόν. Οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν γρήγορα και κατάφεραν να αποσπάσουν θετικές απαντήσεις στις προτάσεις συνεργασίας που έκαναν προς τους Κώστα Αγγουρά, Γιάννη Βαγγέλη και Λάμπρο Δάνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

 

«Ο αθλητικός σύλλογος Α.Σ.Ωραιόκαστρο πέτυχε νέες αξιόλογες προπονητικές μεταγραφές στην ομάδα βόλεϊ. Ο Κώστας Αγγουράς, ο Γιάννης Βαγγέλης και ο Λάμπρος Δάνας, θ' ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας μας από τη νέα αθλητική σεζόν 2017- 2018.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου, τους καλωσορίζουμε στην αθλητική μας οικογένεια,  ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μια άψογη, αποτελεσματική συνεργασία.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι νιώθουμε μεγάλη τιμή, που τρεις από τους πιο αναγνωρισμένους προπονητές και γυμναστές του αθλήματος του βόλεϊ, δέχθηκαν την πρότασή μας για συνεργασία.

 

Η προπονητική σύνθεση της ομάδας βόλεϊ του Α.Σ.Ω. έχει ως εξής:

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΟΥΡΑΣ : Προπονητής γυναικείας ομάδας
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ : Προπονητής κορασίδων & παγκορασίδων
ΝΑΣΙΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ : Προπονήτρια μίνι & ακαδημιών
ΛΑΜΠΡΟΣ ΔΑΝΑΣ : Γυμναστής της ομάδας βόλεϊ

Πιστεύουμε ότι και η φετινή αγωνιστική περίοδος σε όλα τα τμήματα του βόλεϊ, θα συνεχίσει την νικηφόρα πορεία της με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. 

Τέλος, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις σχολικές εξετάσεις  -  πανελλαδικές σε όλους τους αθλητές του συλλόγους μας και η αγκαλιά μας θα τους υποδεχθεί με το άνοιγμα της νέας σεζόν».


Σχετικά Άρθρα