Αρσενιάδης: «Είμαστε τα αουτσάιντερ»

17/03/2017 16:421024ΑΟΠ Κηφισιάς Ελληνικές Διοργανώσεις Κύπελλο Ελλάδας Κύπελο Ελλάδας Ανδρών
Vaat
Ετικέτες: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝΑΟΠ ΚηφισιάςΚώστας ΑρσενιάδηςΝίκος Παπαγγελόπουλος
be a maverick

Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του Final 4 Κυπέλλου Ανδρών στο «Αλεξάνδρειο» είναι ανάμεσα στην Κηφισιά και την Ορεστιάδα, το Σάββατο 18/03 στις 17:00 (ΕΡΤ2). Την ομάδα των βορείων προαστίων εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της, Κώστας Αρσενιάδης και στη θέση του αρχηγού, Δημήτρη Νικολάκη, παραβρέθηκε ο Νίκος Παπαγγελόπουλος.

Ο Κώστας Αρσενιάδης σχολίασε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη και στο Final 4, σε μία ιδιαίτερη διοργάνωση, πολύ δυνατή. Πιστεύω ότι θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια, εύχομαι να υπάρξει υγεία, γιατί είναι πολύ σημαντικό. Το αποτέλεσμα είναι να βρίσκονται εδώ τέσσερις ομάδες αρκετά δυνατές, οι δύο είναι τα φαβορί, οι άλλοι είμαστε τα αουτσάιντερ. Και οι τρεις αγώνες είναι ιδιαίτεροι, εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει και θα έχει επιτυχία η διοργάνωση».


Παπαγγελόπουλος: «Να βγει ασπροπρόσωπο το βόλεϊ»

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παπαγγελόπουλος επισήμανε: «Μετά από χρόνια επιστρέφει μία μεγάλη διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη και είναι ευκαιρία να βγει ασπροπρόσωπο το βόλεϊ. Η πιο δυνατή ομάδα θα κερδίσει στο τέλος. Για τη δική μου ομάδα, από τη στιγμή που κάναμε μία σπουδαία ανατροπή με τον Παναθηναϊκό που μας έφερε εδώ, με αυτό το παιχνίδι θα πορευτούμε και ευχόμαστε να έχουμε υγεία».

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα