Αρσενιάδης: «Με τόσα λάθη δεν νικάς!»

03/06/2017 21:53306Εθνικές Ομάδες Eθνική Ανδρών Νέα & Ειδήσεις
Ετικέτες:
be a maverick

Δυσαρεστημένος ήταν από τα πολλά λάθη που έκανε η εθνική μας κόντρα στο Μεξικό, ο τεχνικός της εθνικής μας ομάδας Κώστας Αρσενιάδης.

«Με 10 και 11 λάθη στα δύο πρώτα σετ, σε αυτό το επίπεδο δεν έχεις ελπίδα να κερδίσεις, τη στιγμή που οι άλλες ομάδες έχουν τρία και τέσσερα στο ίδιο διάστημα» τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Αρσενιάδης, αμέσως μετά τη λήξη του ματς με το Μεξικό.

«Στο τρίτο σετ βελτιωθήκαμε πολύ σε αυτό το κομμάτι και καταφέραμε και το πήραμε. Όμως, πάνω που πήγαμε να γυρίσουμε το ματς, ήρθε μια άτυχη στιγμή με τον τραυματισμό του Ζουπάνι και μάλιστα σε ένα σημείο, που ήταν πολύ καλός. Ελπίζουμε το διάστρεμμα που έπαθε, να μην είναι βαριάς μορφής».

Παράλληλα, δήλωσε πως «χρειαζόμαστε ματς για να βρούμε ρυθμό. Είναι καλό που δίνουμε αγώνες με μεγάλη πίεση και θα μας βοηθήσει για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα στη συνέχεια. Πολύ σημαντικό είναι ότι σήμερα πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής και μάλιστα ως βασικός ένα νεαρό παιδί από την Εθνική Εφήβων (ο Παρασκευάς Τσέλιος). Ανταπεξήλθε ικανοποιητικά, έκανε καλά μπλοκ και επιθέσεις και η παρουσία του ήταν πολύ θετική, παρότι έπεσε κατευθείαν στα πολύ βαθιά νερά».

Όσον αφορά τα στοιχεία, που έφεραν μια καλύτερη εμφάνιση συγκριτικά με εκείνη απέναντι στο Κατάρ, στάθηκε στην παρουσία του Μενέλαου Κοκκινάκη, ο οποίος «ανέβασε επίπεδο στην απόδοσή του, βοήθησε σε άμυνα, επίθεση και μπλοκ. Επίσης, και ο Τσέλιος έδωσε έναν δυνατό ρυθμό στο παιχνίδι. Η είσοδος νεαρών παιδιών μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην Εθνική».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΣΑΤ-ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: Σταύρος Μαρκουλάκης


Σχετικά Άρθρα