ΑΡΓΩ: Σκληρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας

22/05/2017 18:31770Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές Αναπτυξιακά Αγοριών Ενώσεις
Ετικέτες: Αργώ ΒόλουΑμιλλαπαμπαίδεςΕΣΠΕΚΕΛ
be a maverick

  Δριμύτατη ανακοίνωση κατα της διαιτησίας εξέδωσε η ΑΡΓΩ Βόλου, με την οποία καταγγέλει τον Τρικαλινό ρέφερι του αγώνα των παμπαίδων της (ήττα με 3-1) κόντρα στην Άμιλλα  για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ και για τον οποίο επισημαίνει ότι «κατάφερε» κυριολεκτικά να τινάξει το ματς στον αέρα!

Αναλυτικά αναφέρει:

«Σε ένα παιχνίδι το οποίο θα έπρεπε να είναι χαρά και διασκέδαση για τις ομάδες των παμπαίδων της ΑΜΙΛΛΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και του ΑΣ ΑΡΓΩ, ο διαιτητής των Τρικάλων «κατάφερε» κυριολεκτικά να το τινάξει στον αέρα.

Πρόκειται για έναν επικίνδυνο διαιτητή που είναι ικανός να προκαλέσει σύρραξη από εκεί που δεν το περιμένει κανείς και απορούμε , πραγματικά απορούμε , πως ορίζεται από τον Σύνδεσμο να σφυρίζει αγώνες και μάλιστα μικρών παιδιών , αντί να τον παραπέμψουν στις υγειονομικές αρχές.

Ο ΑΣ ΑΡΓΩ βρέθηκε χθες στα Τρίκαλα για να παίξει με την ομάδα της ΑΜΙΛΛΑΣ το τελευταίο παιχνίδι παμπαίδων του ομίλου του, ενώ ήδη είχε προκριθεί και μάλιστα πρώτος , ενώ η ΑΜΙΛΛΑ ήταν εκτός διαδικασίας, με λίγα λόγια το παιχνίδι ήταν άνευ βαθμολογικής σημασίας.

Ο εν λόγω εμφανίστηκε λοιπόν στο γήπεδο χωρίς στολή διαιτησίας, κουστουμαρισμένος γιατί είχε τη γιορτή του και καθόλη τη διάρκεια του αγώνα απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο, αδιαφορώντας για τον αγώνα, μάλιστα δε σε ένα τηλεφώνημα δεν πρόσεξε ότι κατά την έναρξη του σετ ήταν πέντε παίχτες στο τερέν και σφυρίζει να γίνει το σέρβις.

Δε θα σταθούμε στη σωρεία των διαιτητικών λαθών του που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα , αλλά στην αχαρακτήριστη συμπεριφορά του προς τους γονείς των παιδιών της ομάδας μας που ήταν στην κερκίδα, όταν σε κάποια αμφισβητούμενη φάση ζήτησαν φωνάζοντας (χωρίς να βρίζουν) να δώσει επανάληψη.

 Ο συγκεκριμένος γύρισε λοιπόν προς γονέα και του είπε «είσαι μ……..ς» προκαλώντας την οργή του (δικαιολογημένα) και την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο απαιτώντας να τον μηνύσει για εξύβριση. Σε μητέρα άλλου αθλητού απευθύνθηκε λέγοντάς της «μη μιλάς εσύ μωρή». Όλα αυτά προκάλεσαν σύρραξη στη κερκίδα και διακοπή του αγώνα για 20 λεπτά περίπου.

Το χειρότερο όλων ήταν η κάκιστη εικόνα που δημιουργήθηκε στα παιδιά των δύο ομάδων που κοιτούσαν αποσβολωμένα τους γονείς να τσακώνονται στην κερκίδα , εξαιτίας ενός ανεκδιήγητου και ΑΝΙΚΑΝΟΥ να διαχειριστεί αγώνα διαιτητή, που έβαλε φωτιά στο παιχνίδι άνευ λόγω και αιτίας, καθόσον οπως προαναφέραμε δεν υπήρχε καμία βαθμολογική σημασία .

Μάλιστα πολλά παιδιά άφησαν το διάβασμα που είχαν για τις σχολικές εξετάσεις για να έρθουν να παίξουν βόλεϊ και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι , αλλά αντί αυτού αισθάνθηκαν προβληματισμό και απέχθεια.

 Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ είναι λίγη για να συμπεριλάβει τα όσα έγιναν χθες. ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ?????????
 

Εκφράζουμε επίσης το παράπονό μας και προς τους ανθρώπους της ΑΜΙΛΛΑΣ , για την ανοχή που έδειξαν προς τον εν λόγω διαιτητή. Στη θέση τους και για το καλό των αθλητών, θα είχαμε απομακρύνει τον διαιτητή από τον αγωνιστικό χώρο και θα συνεχίζαμε το παιχνίδι με διαιτητή έναν αθλητή , καθόσον υπάρχει δυνατότητα να ορίσει η γηπεδούχος ομάδα κάποιον ως διαιτητή . Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί προβλήματα και είναι γνωστός στους πάντες.
 

Ενώ θα πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, γιατί κάτω από απίστευτη ψυχολογική πίεση, κατάφεραν να φέρουν σε πέρας αυτό το παιχνίδι και μάλιστα να αποδώσουν και καλό βόλεϊ.»

 


Σχετικά Άρθρα