Άρχισαν τα χειρότερα, άνθρωπος του βόλεϊ στο νοσοκομείο

26/02/2021 14:121505Απόψεις
Ετικέτες: covid-19volleyleagueΠΑΣΑΠΕΣΑΠ
be a maverick

Αυτό που όλοι ευχόμασταν να μη συμβεί, συνέβη δυστυχώς.

Στο ντόμινο κρουσμάτων που έχει δημιουργηθεί στην ανδρική λίγκα του βόλεϊ, με 7 από τις 8 ομάδες που συμμετέχουν να έχουν κρούσματα της covid-19 χτες το απόγευμα πληροφορηθήκαμε ότι εκτός από τους… ασυμπτωματικούς υπάρχει μέλος ομάδας που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με την κατάσταση του να κρίνεται σοβαρή.

Ανίκανοι να διαχειριστούν την σοβαρότητα της κατάστασης όπως αυτή έχει δημιουργηθεί σήμερα, ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ αποδείχτηκαν «λίγοι» όπως τελικά «λίγο» είναι και το πολύ διαφημισμένο υγειονομικό πρωτόκολλο  που κατατέθηκε στην ΓΓΑ και πήρε έγκριση.

Τα rapid-test δυστυχώς αποδείχτηκαν αναξιόπιστα όπως περίτρανα φάνηκε στην περίπτωση της Βέροιας όπου είχε αρνητικά rapid-test αλλά μετά από απαίτηση της Κηφισιάς υπεβλήθησαν σε μοριακά τα οποία έδειξαν θετική σχεδόν την μισή ομάδα της Βέροιας με αποτέλεσμα ( ευτυχώς) να αναβληθεί ο προγραμματισμένος αγώνας.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΣΑΠ «πετάει χαρταετό» και πανηγυρίζει στην σελίδα του στο facebook  ότι «ότι η απάντηση της ΓΓΑ στο αίτημά μας για επανέναρξη του beach volley, είχε θετικό χαρακτήρα. Και το beach volley έχει αποσταλεί από χθες αρμοδίως μαζί με άλλα αθλητικά θέματα για να συζητηθούν στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων».

Προφανώς στον ΠΑΣΑΠ ότι βγαίνει "θετικό" το εκλαμβάνουν ως "καλό" και το μόνο που λειτουργεί σωστά στο συνδικαλιστικό όργανο των πετοσφαιριστών είναι το… εορτολόγιο καθώς η παρουσία τους περιορίζεται σε γενέθλιες ευχές στα social media προς αθλητές και αθλήτριες. Να μην ξεχάσουμε και τις συστημένες ανακοινώσεις που καθ’ υπαγόρευση των αφεντικών τους βγάζουν αραιά και που.

Στην άλλη λίγκα, αυτή των γυναικών τα πράγματα είναι σχεδόν παρόμοια, με τα πρωτόκολλα να μην τηρούνται στην πλειοψηφία τους, και ήδη να μετράμε (επισήμως) 8 κρούσματα σε μία ομάδα και 3 σε ακόμα μία με τις αναβολές αγώνων να πιέζουν ήδη τις πολύ «κλειστές» ημερομηνίες.

Στην «ερασιτεχνική» λίγκα των γυναικών επικρατεί «ομερτά» με τις φήμες που θέλουν και άλλα κρούσματα σε ομάδες αλλά να τα κρύβουν. Φήμες που μέχρι στιγμής είναι ανεπιβεβαίωτες αλλά πιστοί στις παροιμίες θα πούμε πως «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».


Σχετικά Άρθρα