Απόστολος Οικονόμου: Τοποθετείται ανοιχτά εναντίον του… Σερ Τάκη

05/04/2022 23:02853Διάφορα
Ετικέτες: Οικονόμου ΑπόστολοςΠαναθηναϊκόςΤάκη Μαλακατε
be a maverick

Με μία λιτή αλλά ταυτόχρονα φωτογραφική ανακοίνωση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Απόστολος Οικονόμου αφήνει μπηχτές εναντίον του προέδρου του ερασιτέχνη ΠΑΟ, Τάκη Μαλακατέ, αναφέροντας φωτογραφίζοντας τον πως ο κ. Τάκης δεν έχει την αντοχή (και ίσως την γνώση) να κάνει η ομάδα του πρωταθλητισμό λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τα κάστρα πέφτουν από μέσα»  σημειώνοντας  πως δεν έχει την ικανότητα να διαχειριστεί την ομάδα που χτίστηκε να κάνει πρωταθλητισμό.

Λίγο πιο κάτω, στην ίδια ανάρτηση ο Οικονόμου προτρέπει τον νυν πρόεδρο του ΠΑΟ να αφήσει ήσυχο το τμήμα παραδίδοντας το στα χέρια του χορηγού ώστε να μπορέσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ να πάει ψηλά.

Ο προπονητής που έφερε τον 1ο τίτλο μετά από 11 «πέτρινα» χρόνια, έφυγε «νύχτα» και είκοσι ημέρες πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα αντικαταστάθηκε από έναν Σέρβο προπονητή «Β’ διαλογής» καθώς τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν στην Β’ Εθνική Σερβίας από όπου και τον έδιωξαν αφού δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Απόστολου Οικονόμου

"Ήθελα να περάσουν κάποιες ώρες ,έτσι ώστε να τοποθετηθώ σχετικά με το κλείσιμο του κύκλου μου στην ομάδα του Παναθηναϊκού ,αφού όταν απομακρύνεσαι από μια ομάδα , χωρίς να ξέρεις τον πραγματικό λόγο ,νιώθεις αρχικά σοκαρισμένος . Βέβαια πάντα ο σοφός λαός μας λέει πως τα ισχυρά κάστρα πέφτουν από μέσα και συνήθως από παράγοντες που δεν ξέρουν να διαχειρίζονται την πίεση του πρωταθλητισμού .

Ο κύριος λόγος αυτής μου της δήλωσης είναι ότι θα ήθελα πρωτίστως να ευχαριστήσω όλες τις παίκτριες και το υπόλοιπο Technical staff ,για την αγαστή συνεργασία τους ,κατά την διάρκεια της σεζόν ,όπως φυσικά και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό ,σε μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη , στην κατάκτηση του κυπέλλου , μετά από 12 Χρόνια και πιστεύω ακράδαντα ότι μετά από 8 μήνες σκληρής δουλειάς θα καταφέρουν να οδηγήσουν την ομάδα και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 11 Χρόνια .

Επίσης Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού ,που η στήριξη του και στο τμήμα του γυναικείου Βόλεϊ υπήρξε θερμή καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας μου .

Όμως κλείνοντας νιώθω την πραγματική μου ανάγκη ,να ευχαριστήσω τον χορηγό του τμήματος ,κ. Θάνο Αραγιάννη , για την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του ,στο πρόσωπο μου ακόμα και σήμερα ,στον μοναδικό που παρέμεινε πιστός στο κοινό μας όραμα για έναν Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή (χωρίς να κλονίζεται από αποτελέσματα σε φιλικά παιχνίδια ,όπου οι προπονητές δοκιμάζουν διαφορά σχήματα ,ούτε βέβαια και από μαθηματικές πράξεις +-7 ) , καθώς και για την κοινή μας προσπάθεια ,να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο δρόμο των επιτυχιών ,του πρωταθλητισμού ,των τίτλων και της Ευρώπης ,που ξεκίνησε από πέρυσι αλλά δυστυχώς για μένα ολοκληρώθηκε εντελώς απρόσμενα .

Ελπίζω δε η στήριξη του στον Παναθηναϊκό να παραμείνει ,για να μην επιστρέψει το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ ,σε μέρες του πρόσφατου παρελθόντος".

 


Σχετικά Άρθρα