”Απόδραση” στην Αμερική 38 Ελληνίδων Αθλητριών!

”Νέο κεφάλαιο στην μετανάστευση ανοίγει η ΕΟΠΕ λόγω ανικανότητας να διοργανώσει τα πρωταθλήματα και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα!” 
Διαλύεται αργά και σταθερά  το βόλεϊ γυναικών και η ομοσπονδία ασχολείται με τα χρέη και τα φέσια που κληρονόμησε  σφυρίζοντας  αδιάφορα για τα ουσιαστικά προβλήματα του αθλήματος που πρέπει να επιλύσει!
Τουλάχιστον 38  αθλήτριες  (επί το πλείστον γεννημένες το 2000 και λίγες το 1999) ετοιμάζουν βαλίτσες για να ζήσουν το όνειρο της Αμερικής και αυτό είναι Μόνο η ΑΡΧΗ. Αυτό που θα επακολουθήσει τα επόμενα χρόνια θα είναι οδυνηρό ως καταστροφικό για το βόλεϊ  γυναικών!
Αν λάβουμε υπόψη ότι οι αθλήτριες που επιστρέφουν βρίσκονται σε αγωνιστική στασιμότητα και αν υπάρξει κάποια βελτιωμένη τότε κοιτάνε να φύγουν στο εξωτερικό, η αιμορραγία των Ελληνικών ομάδων αλλά και της Εθνικής θα είναι η χαριστική βολή για το άθλημα!

Του Στάθη Νικολούζου

Ο βασικός κορμός (αν όχι όλη η ομάδα) της Εθνικής  νεανίδων ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την χώρα μας το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά οι ειδικοί της ΕΟΠΕ σφυρίζουν αδιάφορα βάζοντας το πρόβλημα κάτω από το χαλί.
Από απόλυτη βαρεμάρα αλλά και για να χτίσουν βιογραφικά, παράγοντες και προπονητές θα βασιστούν πάνω σε αυτές τις αθλήτριες την άνοιξη για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού παρ όλο που γνωρίζουν ότι δεν θα τις έχουν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου! 
Βλέπετε στον προκριματικό όμιλο που θα γίνει στην χώρα μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις παγκόσμιες δυνάμεις του βόλεϊ όπως είναι η Ελβετία και η Εσθονία.
Αλλά για να αντιληφθείτε  το μεγαλείο της οργάνωσης αλλά και του πλάνου των Εθνικών ομάδων μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο με δηλώσεις των Εθνικών προπονητών ΕΔΩ.

Εμείς ευχόμαστε στο Εθνικό επιτελείο να προσληφθούν και επίσημα σκάουτερ των αμερικάνικων πανεπιστημίων! 

Αλήθεια γιατί να μην φύγουν αυτά τα παιδιά την στιγμή που το πρωτάθλημα της Α1 έχει υποβαθμιστεί σε υπέρτατο βαθμό με την συμπλήρωση της κατηγορίας;   
Αλήθεια γιατί να μην φύγουν όταν το κύπελλο Ελλάδας το έχουν μετατρέψει στην απόλυτη αγγαρεία και φτάνουν σε σημείο οι ομάδες να κατεβαίνουν με ομάδες κορασίδων και χωρίς προπονητή  στην φάση των 16; Ποια φάση των 16 αφού φέτος οι Σοφοί της ομοσπονδίας φρόντισαν να το διαλύσουν το κύπελλο στην κυριολεξία. Αφαίρεσαν τις ομάδες του τοπικού, έκαναν μαζικές κληρώσεις λόγω βαρεμάρας  ενώ οι ομάδες της Α1 στην καλύτερη θα παίξουν  σε 2 παιχνίδια κυπέλλου για να βρεθούν στο final4.
Μπορεί ο πρόεδρος της ΚΕΠ (Κεντρική Επιτροπή Πρωταθλημάτων) να παρέλαβε την  ομάδα του στις Εθνικές κατηγορίες και να την οδήγησε άμεσα στις τοπικές κατηγορίες  και να μην του ζήτησε κανένας τον λόγο αλλά δεν του δίνει κανένας το δικαίωμα να επαναλάβει αυτή την σμίκρυνση και στα Εθνικά πρωταθλήματα.
Πρέπει να καταλάβει ο Καραμπέτσος ότι ακόμα και αν σώσει την ομοσπονδία από την οικονομική καταστροφή  δεν θα υπάρχει ομοσπονδία γιατί θα έχει διαλυθεί το Ελληνικό βόλεϊ !  
Τα περισσότερα Εθνικά πρωταθλήματα παρωδίες είναι διάρκειας 6 μηνών ενώ το Κορυφαίο πρωτάθλημα που διαχειρίζεται η ομοσπονδία της Α1 γυναικών θα ολοκληρωθεί για τις 6 ομάδες στους  5 μήνες και 10 ημέρες ενώ για τις υπόλοιπες 4 στους 6 μήνες (χωρίς να υπάρχει ενδιαφέρων για την πρωταθλήτρια για τις ομάδες που υποβιβάζονται αλλά και το ποιες θα βγουν στην Ευρώπη αφού καμία εκτός Ολυμπιακού δεν ενδιαφέρεται ! 
Την ίδια στιγμή στην ΕΣΠΕΔΑ έχουμε πρωταθλήματα 8 μηνών για τις ομάδες κορασίδων που είναι και άκρως ανταγωνιστικά! Βλέπετε το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση όρεξη και όραμα… 
Η Ομοσπονδία δεν είναι τα οικονομικά αλλά  το ίδιο το άθλημα του βόλεϊ! 
Κύριοι αν δεν μπορείτε να αντιληφτείτε τα αυτονόητα καλύτερα να τα παρατήσετε! 

Αν αγαπάτε τόσο πολύ το βόλεϊ δώστε την ”ενέργεια” σας στα σωματεία σας!

spot_img

Περισσοτερα

H PVF, η Χίπε και η νέα πραγματικότητα

Μία νέα πραγματικότητα διαμορφώνεται με τη νεοσύστατη λίγκα της Αμερικής. Γράφει ο Ιάσονας Μίσχος Το όνειρο πολλών παικτριών από...

Οι «πτήσεις« του Ελληνικού βόλεϊ στο εξωτερικό επιβεβαίωση για...

Όλο και περισσότερες αθλήτριες κάνουν το βήμα για το εξωτερικό, κάτι που δείχνει την βελτίωση που υπάρχει...

Ένα IRON DOME για τον Στέφανο Λεμονίδη

Τελικά τα play offs εμπνέουν. Πριν 2 χρόνια, λίγο μετά τους τελικούς ΟΣΦΠ και ΠΑΟ στο βόλλεϋ...