Αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Α2 ο Αρχέλαος Κατερίνης

15/12/2017 19:45856Α2 Γυναικών
Ετικέτες: ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνηςα2γυναικών
be a maverick

Με μία ομάδα λιγότερη θα συνεχιστεί  το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών στον 1ο υποόμιλο του Βορρά μετά την απόφαση του Αρχέλαου Κατερίνης  να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα όπως έκανε γνωστό με επιστολή του στην Ε.Ο.ΠΕ.
Συγκεκριμένα με έγγραφό του ο Αρχέλαος Κατερίνης που από την αρχή συμμετείχε με μικρές ηλικιακά αθλήτριες και αποτελούσε σακο του μποξ αφού σε 8 παιχνίδια δεν είχε πάρει ούτε σετ, ενημέρωσε την ΕΟΠΕ οτι αποσύρει απο την Α2 Γυναικών την ομάδα του από το πρωτάθλημα καθώς έχει μείνει λόγω προβλημάτων με μικρό αριθμό αθλητριών και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας.
Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 23 παράγραφος 2 του Γενικού κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και το άρθρο 1 παράγραφος Ε’ της Ειδικής Προκήρυξης αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος και υποβιβάζεται στην Β’ Εθνική / Περιφερειακο, στην οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ οι αντίπαλοι του Αρχέλαου θα νικούν με 3-0 (25-0, 25-0, 25-0) άνευ αγώνα. Επίσης σε κάθε αγώνα η ομάδα της Κατερίνης θα υποστεί αφαίρεση τριών βαθμών.
Τελευταίος αγώνας του αυτός με την Νίκη Αλεξανδρούπολης στην Κατερίνη, ενώ και η Νέα Βύσσα ήταν από τις άτυχες ταξιδεύοντας στην μακρινή Πιερία κάνοντας ένα δαπανηρό και μακρινο ταξίδι από τον Έβρο.
 Πηγή: thrakisports.gr 

 


Σχετικά Άρθρα