Ο Μπράιαν Αβιλά ετοιμάζεται για το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του.
Ο Κουβανός κεντρικός πέρασε τρεις σεζόν στη χώρα μας. Τις πρώτες δύο έπαιξε στην Αθήνα και τον Μίλωνα ενώ πέρυσι τον είδαμε στις Κυκλάδες με τη φανέλα του Φοίνικα.
Φέτος είναι έτοιμος μετά από τρία χρόνια να αποχαιρετήσει την Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρουμανία και τη Știința București.
Η ομάδα του Βουκουρεστίου πέρυσι κατάφερε να κερδίσει την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία και θέλει να θέσει γερές βάσεις με τον έμπειρο κεντρικό, ο οποίος έδειξε την αξία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Φοίνικας Σύρου από την πλευρά του ετοιμάζεται για μία σεζόν που θέλει να πιστεύει ότι δεν θα θυμίζει σε τίποτα την περσινή και θα παλεύει για τις υψηλές θέσεις αντί για την αποφυγή του υποβιβασμού.