Από το Jacuzzi .... στο μπουντρούμι! (το τέλος)

10/09/2019 03:221580Απόψεις
Ετικέτες:
tatoo

 

Ο μεσόγειος προπονητής όμως έκρυβε ένα μεγάλο πρόβλημα! 
Είχε δύσκολα παιδικά χρόνια με αποτέλεσμα να του δημιουργηθούν τρομερές ανασφάλειες ζητώντας από τους γύρω του συνεχείς επιβεβαιώσεις. 
Τα ίδια προβλήματα είχε δημιουργήσει σε αρκετές ομάδες που είχε δουλέψει στο παρελθόν και στο τέλος ή τον διώχνανε ή φεύγανε οι αθλήτριες!


Μάλιστα λέγετε ότι του άρεσε ιδιαίτερα η Σαντιγύ που φρόντιζε να λερώνει ώμους αθλητριών και μετά να καθαρίζει την περιοχή με την γλώσσα του! 
Τι να πούμε εμείς? 


Αλλά ας επανέλθουμε στην ιστορία μας, πριν μάθουμε για το μαγικό φίλτρο και τις παρενέργειες ας μιλήσουμε για την επόμενη ημέρα όταν ένα πράσινο παπαγαλάκι είπε στον Χαλίφη για το Jacuzzi. 
Εκείνος έξαλλος πήρε στο τηλέφωνο τον πιστό Αιγύπτιο επιστάτη που του δήλωσε άγνοια. 
Επιμένοντας ο Αφρικανός Χαλίφης ζήτησε από τον επιστάτη να το διερευνήσει και να του πει, τι έμαθε  μέχρι το απόγευμα.

Ο Πανύψηλος εύσωμος επιστάτης   πηγαίνοντας για τον πρωινό μπουφέ  σταμάτησε πρώτα στην reception του ගලිනි හෝටලය και ρώτησε την όμορφη αφρικανή υπάλληλο αν είχε χρησιμοποιηθεί την προηγούμενη νύχτα το Jacuzzi από την εθνική ομάδα? 

Όταν εκείνη έδωσε καταφατική απάντηση ο πιστός επιστάτης τα έχασε… πως είναι δυνατόν να το μαθαίνει πρώτος ο μεγάλος Χαλίφης και εκείνος που είναι εκεί να μην έχει καταλάβει τίποτα, αναρωτήθηκε.

Αποφασισμένος συνεχίζει προς τον μπουφέ του εστιατορίου και ρωτάει την πρώτη αθλήτρια που βρίσκει μπροστά του (ήταν η ώρα του πρωινού).
Όταν εκείνη του λέει ότι  πήγε για ύπνο και δεν έμεινε  στο πάρτι , την βάζει να του τα πει όλα.
Εκεί μαθαίνει ότι ο πονηρός προπονητής είχε πει στις νεαρές αφρικανές αθλήτριες να μην πουν τίποτα στον Αιγύπτιο επιστάτη και … η  διασκέδαση θα ξεκινήσει μόλις αυτός πάει για ύπνο!

Θυμωμένος πλέον ο εύσωμος Αιγύπτιος ενημερώνει τον Χαλίφη που πραγματικά εξοργίζεται δίνοντας εντολή για την άμεση σύλληψη του προπονητή και του συνεργάτη του. 
Τους πέταξε στο σκοτεινότερο μπουντρούμι και έφαγαν από 1000 βουρδουλιές και 10 χρόνια σε καταναγκαστικά έργα! 

Βλέπετε είναι μια μυθοπλασία που εξελίσσεται σε μια μικρή φτωχή αλλά περήφανη χώρα της Αφρικής αν τα γεγονότα αυτά συνέβαιναν σε μια χώρα της Δύσης που οι ηθικοί φραγμοί είναι περισσότερο χαλαροί,   το τέλος θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετικό, μπορεί να είχαμε την ακραία περίπτωση που να επιβραβευόταν ο Προπονητής και ο συνεργάτης του!

Τώρα όσο για το μαγικό φίλτρο… 

Ναι ήταν στην πραγματικότητα μαγικό και δεν έμαθε κανένας τα συστατικά του, αλλά όλοι έχουν να λένε για την νεαρή αφρικανή που το γεύτηκε ότι απογείωσε την  απόδοση της σε τεράστιο βαθμό και από τελευταία επιλογή βρέθηκε να είναι βασική και αναντικατάστατη!

Και μην ξεχνάμε η ίδια η ζωή πολλές φορές ξεπερνάει και την μυθοπλασία! 

ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
 

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΗ μυθοπλασία ΜΕ νέο ΘΕΜΑ!

 

 

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα