Απέκτησε Αμερικανίδα διαγώνια το Αιγάλεω

Την Sterling Williamson απέκτησε το Αιγάλεω.

Ενίσχυση με την 26χρονη διαγώνια για το Αιγάλεω ενόψει της συνέχειας της Pre League με στόχο τη βελτίωση της βαθμολογικής του θέσης και την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αναλυτικά:

Η Sterling έχει αγωνιστεί στα κολεγιακά πρωταθλήματα του Cookman University στη Florida και του Essex University στην Αγγλία. Έχει αγωνιστεί επίσης στους Essex Rebels στην Αγγλία αλλά και στις πρώτες κατηγορίες των πρωταθλημάτων του Κοσόβου και της Μογγολίας με τις KV Fushë Kosova και Khilchin.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της μας δήλωσε: ”Ειμαι πολύ ενθουσιασμένη που έγινα μέλος της ομάδας του Αιγάλεω. Η ομάδα έχει όραμα και αυτό μου έδωσε κίνητρο ώστε να την επιλέξω. Θέλουμε να κάνουμε έναν καλό δεύτερο γύρο ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Υπόσχομαι να δώσω όση ενέργεια και πάθος έχω ώστε να το πετύχουμε!”

spot_img

Περισσοτερα

Η ομάδα της Κορίνθου και η Ολυμπιακή φλόγα!

Η ομάδα της Κορίνθου «αποχαιρέτησε» την Ολυμπιακή φλόγα. Δύο αθλήτριες της ομάδας της Κορίνθου ήταν μέλη της λαμπαδηδρομίας...

Κόρινθος: «Μένουμε εδώ»

Τον απολογισμό της φετινής σεζόν έκανε η Κόρινθος. Η ομάδα της Πελοποννήσου εξασφάλισε την παραμονή της στην Pre League...

Τα «κλικ» του αγώνα που τη έδωσε τη σωτηρία...

Με 2-0 νίκες κόντρα στο Αιγάλεω η ομάδα της Κορίνθου εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Η Κόρινθος...