Πρώτη η Νίκη Αμαρουσίου στο τουρνουά του ΑΟΔΜ

02/10/2017 14:401288Τοπικά Γυναικών
Ετικέτες: ΑΟ ΔεξαμενήςΤουρνουά γυναικώνΝίκη ΑμαρουσίουΠΑΟ ΚουκακίουΝέοι Βύρωνος
be a maverick

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο τουρνουά βόλεϊ που συνδιοργάνωσαν ο ΑΟΔΜ και ο Δήμος Μεταμόρφωσης και το κατέκτησε η Νίκη Αμαρουσίου. Μάλιστα η διοίκηση της ΑΟ Δεξαμενής που ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Στέφανου Πολύζου ως τεχνικού διευθυντή, εξέδωσε δελτίο Τύπου για το τουρνουά το οποίο αναφέρει:

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά βόλεϊ Προετοιμασίας γυναικών, που συνδιοργάνωσαν ο ΑΟΔΜ και ο Δήμος Μεταμόρφωσης

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου, τη 2η θέση έλαβε η ομάδα των Νέοι Βύρωνος  τη 3η το ΠΑΟ Κουκακίου και την 4η ο ΑΟΔΜ

Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης κος Φώτης Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κος Ευάγγελος Χειμώνας, η Πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχείρησης κα Νικολέττα Πατέλη και ο Δημοτικός σύμβουλος κος Κωνσταντίνος Κολοβός.

Βραβεύτηκαν οι συμμετέχοντες σύλλογοι, οι διαιτητές, καθώς και η Μαρία Βελισσάρη για την προσφορά της στον σύλλογο του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης, η Chipita και ο κος Θεοδωρόπουλος Γιάννηςγια την έμπρακτη στήριξη στον όμιλό μας, και ο Δημήτρης Αντωνάκης για την ανιδιοτελή προσφορά του μέσω των φωτογραφιών του στο άθλημα του Βόλεϊ.
 

Ξεχωριστή η τιμητική διάκριση στη μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού βόλεϋ κο Στέφανο Πολύζο, ο οποίος βραβεύτηκε από τον Αντιδήμαρχο κο Φώτη Παπαδόπουλο. Ο Στέφανος Πολύζος ανακοινώθηκε κι επίσημα ότι αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής και Υπεύθυνος Αναπτυξιακών Υποδομών του Συλλόγου.
 

Ευχαριστούμε όλες τις αθλήτριες και τις ομάδες καθώς και τους διαιτητές και των τριών ημερών για τη συμμετοχή τους»


Σχετικά Άρθρα