ΑΟ Θήρας - ΑΣ Άρης

17/11/2017 15:37511Α.Ο. Θήρας Άρης 2017/2018
Ετικέτες: ΑΟ ΘήραςΔημήτρης ΣολκίδηςΓιώργος ΡούσηςVolleyleague γυναικώνΑΣ Άρης
be a maverick

 

 

26.png ΑΟ Θήρας

 

30.png ΑΣ Άρης

Έχουν από τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια. Μετρούν από 12 βαθμούς και είναι παρέα με τον Ολυμπιακό που έχει ένα ματς λιγότερο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Θήρα παίζει για τέταρτη φορά στην έδρα της και ψάχνει την τρίτη νίκη, ο Άρης παίζει για τρίτη φορά μακριά από την Θεσσαλονίκη και στοχεύει στη δεύτερη νίκη του.
 

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Ο Άρης είναι μία ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς. Φέτος είναι δυνατός και θα βρίσκεται στην τετράδα. Εμείς θέλουμε τη νίκη και για να το πετύχουμε θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση καθόλη την διάρκεια του αγώνα και να περιορίσουμε τα λάθη μας στο ελάχιστο». 

 

Δημήτρης Σολκίδης (ΑΣ Άρης): «Έχουμε κοινούς στόχους με τον ΑΟ Θήρας, ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα ειδικά εκτός έδρας. Αν θες όμως να πετύχεις τους στόχους σου θα πρέπει να ξεπερνάς και τις δυσκολίες που έχεις μέσα στην χρονιά και να προχωράς».

Καλύτερη ομάδα σε αναλογία άσσοι / χαμένα σέρβις στο πρωτάθλημα είναι ο Άρης με 38/22.

Η Γενιτσαρίδη της Θήρας με τους 7 άσσους σε ένα παιχνίδι έκανε ρεκόρ στη σεζόν. Μέχρι τα ματς της Τετάρτης, το ρεκόρ ήταν στην Μελετιάδη με 6 άσους, στο παιχνίδι της Ηλιούπολης με την Κόρινθο.

Θήρας (οδηγός), 19.00: ΑΟ Θήρας - ΑΣ Άρης 
Διαιτητές: Καπάνταης-Βελώνης.

Παρατηρητής: Μαυρικίδης.

Επόπτες: Χατζηδούκας-Πατηνιώτης.

Γραμματεία: Καλιγέρη


Σχετικά Άρθρα