ΑΟ Παλλήνης: Παρελθόν ο Οικονόμου

12/05/2017 14:067182016/2017
Ετικέτες: ΑΟ ΠαλλήνηςΒαγγέλης Οικονόμου
be a maverick

 Την αποχώρηση του προπονητή Βαγγέλη Οικονόμου απο τον πάγκο της γυναικείας ομάδας, ανακοίνωσε ο ΑΟ Παλλήνης, ο οποίος αναφέρει:

«Ο Σύλλογος μας με λύπη ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή του γυναικείου τμήματος κο Οικονόμου Βαγγέλη. Η αποχώρηση του οφείλεται σε καθαρά επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους και λόγω της φιλίας που ενώνει τον σύλλογο με τον κο Οικονόμου, τα μέλη της διοίκησης σεβάστηκαν την απόφαση του και λύθηκε η συνεργασία μας σε εξαιρετικό κλίμα.

Ο κος Οικονόμου προσπάθησε όλη τη χρονιά να φέρει εις πέρας ένα δύσκολο έργο με τους πολλούς και συνεχόμενους τραυματισμούς που αντιμετώπιζε η ομάδα μας σε όλη σχεδόν την αγωνιστική περίοδο και παρ όλες τις δυσκολίες κατάφερε να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο, ιδιαίτερα στην έδρα μας, όπου η ομάδα μας συγκέντρωσε πολλούς βαθμούς και έβαλε δύσκολα σε ομάδες που τερμάτισαν σε υψηλότερη θέση.

Διακρίθηκε για το ήθος του, τον άψογο επαγγελματισμό του και για την συνέπεια του. Ως φίλος ήρθε στην ομάδα ως φίλος αποχωρεί και φίλος θα παραμείνει.

Ελπίζουμε κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανά συνεργαστούμε όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Τα μέλη της διοίκησης, οι παίκτριες και όλο το προπονητικό team του συλλόγου εύχονται ολόψυχα τα καλύτερα σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

See you soon coach…»


Σχετικά Άρθρα